Legea concediilor medicale

718

Articole recomandate

Concediul medical

Din acest moment, nu mai acceptăm adeverința medicală a unui doctor prin care se adeverește că sunteți bolnav. Dacă puteți merge la doctor, înseamnă că puteți veni și la serviciu.

Operații chirurgicale

Intervențiile chirurgicale sunt inter-zise. Atâta vreme cât sunteți angajat la noi, veți avea nevoie de toate organele. Nu veți elimina nimic. Noi v-am angajat intact. În cazul în care eliminați un organ, vom considera acest lucru indisciplină la locul de muncă.

Zile în folos personal

Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sâmbătă și duminică.

Zile de concediu

Toți angajații vor primi concediul în aceeași perioadă a anului. Zilele de vacanță sunt după cum urmează: 1 ianuarie și 25 decembrie.

Zile libere pentru înmormântări

Aceasta nu e o scuză să lipsiți de la serviciu. Oricum nu mai puteți face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morți. În cazurile rare în care un angajat va fi nevoit să participe la înmormântări, acestea se vor programa seara târziu. Suntem bucuroși să vă permitem să lucrați în pauza de prânz pentru a putea pleca mai devreme, cu condiția să vă terminați însărcinările pe ziua respectivă.

Absența cauzată de propriul deces

Acest incident poate fi acceptat ca scuză. În orice caz, este necesar un preaviz de două săptămâni, precum și pregătirea unui înlocuitor care să vă preia atribuțiile.

Pauza de masă

Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauză de masă, deoarece trebuie să mănânce mai mult pentru a arăta sănătoase. Persoanele cu greutate normală vor primi 15 minute pauză de masă, pentru a-și păstra silueta. Persoanele supraponderale vor primi cinci minute pauză de masă, deoarece este timp suficient pentru a lua o pastilă de slăbit.

Cum ne îmbrăcăm

Este recomandat să veniți îmbrăcați la serviciu conform salariului primit.

Dacă purtați pantofi Prada de $350 sau o geantă Gucci de $600 vom presupune că o duceți bine din punct de vedere financiar, deci nu aveți nevoie de o mărire de salariu. Dacă vă îmbrăcați sărăcăcios, va trebui să învățați să vă administrați banii mai bine pentru a vă cumpăra haine mai frumoase, prin urmare nu aveți nevoie de o mărire de salariu. Dacă vă îmbrăcați potrivit, sunteți exact acolo unde trebuie și în consecință nu aveți nevoie de o mărire de salariu.

v v v

Vă mulțumim pentru loialitatea arătată față de companie. Suntem aici pentru a asigura o experiență pozitivă angajaților. Orice întrebări, comentarii, nelămuriri, plângeri, reclamații, frustrări, iritări, supărări, insinuări, acuzații, vor fi adresate în altă parte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Fun : 50 de curiozități despre pisici
Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Fun : Premiere în România
Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Fun : Lecții de viață
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Fun : Fotografii bizare ale trecutului  GALERIE FOTO
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Fun : Jocuri interesante la bătrânețe
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011
Stire din Fun : Războiul lumilor
Pagina a fost generata in 2.1056 secunde