Marketing feminin versus marketing masculin

467
Marketing feminin versus marketing masculin - marketing-1464955628.jpg

Articole recomandate

Marketing feminin

1) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Te duci la el și îi spui: "Sunt foarte bună la pat". Ăsta e Marketing Direct.

2) Ești la o petrecere cu niște prieteni și vezi un tip super. Unul din prietenii tăi se duce și îi spune: "Tipa aceea e foarte bună la pat". Asta e Publicitate.

3) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Îi ceri numărul de telefon. După o zi îl suni și îi spui: "Sunt bună la pat". Ăsta e Telemarketing.

4) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Îl recunoști. Te duci la el și îi împrospătezi memoria: "Îți aduci aminte ce bună am fost la pat?" Ăsta e Customer Relationship Management.

5) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Te ridici, îți aranjezi rochia, te duci la el și îl inviți să bea ceva. Îi spui cât de bine miroase, îi lauzi costumul, îi oferi o țigaretă și îi spui: "Sunt foarte bună la pat". Ăsta e Relații cu Publicul.

6) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Te apropii și îi spui: "Sunt foarte bună la pat" și-i mai arăți și un sân. Asta e Merchandising.

7) Ești la o petrecere și vezi un tip super. El vine la tine și îți spune: "Am auzit că ești foarte bună la pat." Ăsta e Brandul, puterea mărcii.

8) Vezi un tip superb la o petrecere. Îl convingi să meargă acasă cu una dintre prietenele tale. Ăsta e Sales Representative.

9) Tipa nu se descurcă singură și te sună să mergi și tu la ea acasă. Ăsta e Technical Support.

10) Ești la o petrecere unde se află mulți tipi superbi. Te urci pe o masă și strigi: "Sunt foarte bună la pat!" Ăsta e SPAM.

Marketing Masculin

1) Ești la o petrecere și vezi o tipă super. Te duci la ea și îi spui: "Sunt foarte bun la pat și rezist toată noaptea fără oprire". Asta e Publicitate Falsă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : Nu te pune cu fetele dotate!
Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : Angajări la agenția de fotomodele
Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : Ce se întâmplă la noi în baie
Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : Ion și Maria, planuri de divorț
Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : Domnișoara și parola de la internet
Sâmbătă, 04 Iunie 2016
Stire din Fun : Un student de-a dreptul eminent
Vineri, 03 Iunie 2016
Stire din Fun : E greu cu patru
Vineri, 03 Iunie 2016
Stire din Fun : Sexul te bagă în pământ
Pagina a fost generata in 0.4189 secunde