Marketing feminin vs. marketing masculin: Cum se vinde sexul

683
1
Marketing feminin vs. marketing masculin: Cum se vinde sexul - marketingdeminin-1427027549.jpg

Articole recomandate

1) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Te duci la el și îi spui: "Sunt foarte bună la pat". Ăsta e Marketing Direct.

2) Ești la o petrecere cu niște prieteni și vezi un tip super. Unul din prietenii tăi se duce și îi spune: "Tipa aceea e foarte bună la pat". Asta e Publicitate.

3) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Îi ceri numărul de telefon. După o zi îl suni și îi spui: "Sunt bună la pat". Ăsta e Telemarketing.

4) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Îl recunoști. Te duci la el și îi împrospătezi memoria: "Îți aduci aminte ce bună sunt la pat?" Ăsta e Customer Relationship Management.

5) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Te ridici, îți aranjezi rochia, te duci la el și îl inviți să bea ceva. Îi spui cât de bine miroase, îi lauzi costumul, îi oferi o țigaretă și îi spui: "Sunt foarte bună la pat". Asta e Relații cu Publicul.

6) Ești la o petrecere și vezi un tip super. Te apropii și îi spui: "Sunt foarte bună la pat" și-i mai arăți și un sân. Asta e Merchandising.

7) Ești la o petrecere și vezi un tip super. El vine la tine și îți spune: "Am auzit că ești foarte bună la pat." Ăsta e Brandul, puterea mărcii.

8) Vezi un tip superb la o petrecere. Îl convingi să meargă acasă cu una dintre prietenele tale. Ăsta e Sales Representative.

9) Tipa nu se descurcă singură și te sună să mergi și tu la ea acasă. Ăsta e Technical Support.

10) Ești la o petrecere unde se află mulți tipi superbi. Te urci pe o masă și strigi: "Sunt foarte bună la pat!" Ăsta e SPAM.

Marketing Masculin

1) Ești la o petrecere și vezi o tipă super. Te duci la ea și îi spui: "Sunt foarte bun la pat și rezist toată noaptea fără oprire". Asta e Publicitate Falsă.

Comentează știrea

job online de acasa
26 martie 2015
job

Un produs de exceptie isi cauta colaboratori pentru a fi promovat in mediul online. Este o munca usoara si bine rasplatita, pe care poti sa o faci atat in timpul liber cat si full time. Perspectivele sunt foarte incurajatoare. Propunerea se adreseaza persoanelor care au acces la internet, sunt hotarate si perseverente. Cautam operatori online pt o munca usoara de 1-2 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Martie 2015
Stire din Fun : Sex cu tupeu, în casa soției
Luni, 23 Martie 2015
Stire din Fun : Soția, luată la palme
Luni, 23 Martie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 20 Martie 2015
Stire din Fun : Nevasta te învață de toate
Vineri, 20 Martie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 21 Martie 2015
Stire din Fun : Cele mai tari perle d’ale lui Vanghelie
Sâmbătă, 21 Martie 2015
Stire din Fun : Dilemele șoferițelor blonde
Vineri, 20 Martie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.7845 secunde