Milioane de pensionari și-au amintit că o duceau mai bine pe vremea Împușcatului Năstase

1198
6
Milioane de pensionari și-au amintit că o duceau mai bine pe vremea Împușcatului Năstase - phpthumbgeneratedthumbnailjpg-1340376322.jpg
Tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase a stârnit nostalgii și în rândul persoanelor de vârsta a treia. Milioane de vârstnici s-au bucurat că au din nou ocazia, după atâția ani, să poată spune că pe vremea Împușcatului o duceau mai bine, declarație preluată imediat de postul Antena 3.

"Am 65 de ani, am ieșiti din câmpul muncii după ‘89 și eram foarte invidioasă pe mama care tot timpul se lăuda că pe vremea Împușcatului era mult mai bine", spune o pensionară din Tecuci. "Acum avem ocazia și noi, cei care am ieșit la pensie după Revoluție, să avem Împușcatul nostru pe care să îl regretăm și despre care să ne creăm false amintiri cum că pe vremea lui se găseau de toate, toată lumea avea un loc bun de muncă și îți permiteai să cumperi orice."

De asemenea, mulți dintre bătrâni au profitat de ocazie pentru a le declara reporterilor Antenei 3 că dacă mai apuca Năstase cinci ani făcea metrou și în Cornu și mai și scăpa țara de capitaliști, că prea s-au înmulțit în ultima vreme.

Sursa: TimesNewRoman.ro

Comentează știrea

rex
23 iunie 2012
jos tradatorii si javrele

Vreti sa fiti "ironici"dar nu depasiti stadiul de penibili, de altfel penibilitatea va este brandul pe piata jurnalistica.

alex.
23 iunie 2012
pt.rex

esti patetic baiete,comunistule.

Un dobrogean
23 iunie 2012
Adrian Nastase

Privind tovarasul Adrian Nastase,daca dorea sa se sinucida o facea fara nici-o remuscare.Pacat ca ,romanii,nu au inteles pe cine au avut atunci,si pe cine au astazi la putere.Isi merita soarta poporul roman.Este o rusine pt.Romania tov.Ponta,Iliescu,Antonescu si tradatorul de tara Nastase.

NASTASE SI TEODOSIE
24 iunie 2012
DOI HOTI

DOI HOTI CARE AU AMENINTAT SI TERORIZAT MULTA LUME.CEI MAI MARI DETURNATORI DE FONDURI DIN ROMANIA.A AJUNS NASTASE ACOLO UNDE II AMENINTA PE ALTII CA VREA SA-I BAGE:LA PUSCARIE.SA-L URMEZE SI NEMERNICUL IN SUTANA DE TEODOSIE.O MIZERIE UMANA CARE A LUAT CU LACOMIE BANI DE LA GURA POPORULUI ROMAN.DOMANELOR JUDECATOR,ARESTATI-L SI PE TEODOSIE,CACI MERITA.SA INTRE IN ACEEASI CELULA CU NASTASE 7 CASE.HOTILOR DE TARA !

Gina
26 iunie 2012
dobrogeanului

Chiar nu ai omis pe nimeni de pe lista railor si durilor ? Ai pus pe lista dracii si dracusorii ,dar lipseste tartorul -BASESCU si gasca sa !

Puiut de Comunist
27 iunie 2012
Si PDL mari democrati mai sunt

Tovarasii Udea, Boc, Blaga, Videanu, Traianel, Stoica, Stolojan si Ungureanu cantau ode de bucurie tovarasului Niculae Ceausescu Daca tu consideri PSD ca fiind de extrema stanga si PDL de dreapta, inseamna ca nu ai invatat deloc istorie la scoala !!! PSD, PDL, UDMR si PPDD plus PRM sunt de stanga total Ce inseamna doctrina de stanga:"Statul se implica total in societate si nu lasa pe niciun roman sa isi incerce egal sansele pe piata muncii" in timp ce doctrina de dreapta, permite ca fiecare cetatean al Romaniei sa isi incerce norocul in afaceri fara ca statul Roman sa ii puna piedica, lucru de care PDL sunt pe dinafara, ei si-au bagat economia in propriul buzunar si nu au dat drumul la robinetul economiei !!! Esti un colonel in rezerva de-al lui Gabriel Oprea ce abia asteapta sa treaca la general !!!

Răspuns la: pt.rex
Adăugat de : alex., 23 iunie 2012
esti patetic baiete,comunistule.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 23 Iunie 2012
Stire din Fun : După 25 de ani  de căsătorie...
Vineri, 22 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 22 Iunie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 21 Iunie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 21 Iunie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.6386 secunde