Misterele din mintea unei femei. Ce gândește ea, ce gândește el.

979
Misterele din mintea unei femei. Ce gândește ea, ce gândește el. - cegandesteea-1380636126.jpg

Articole recomandate

El și ea, împreună în mașină. Bărbatul la volan, femeia în dreapta.

Ce gândește el:

"Bine că mi-au făcut semnalizarea, că mă oprea dracu’ poliția și-mi lua talonul. Zicea că mi-a strâns și frânele, plăcuțele sunt noi, cu frâna nu mai am probleme anu’ ăsta. Cutia e rezolvată, mi-a ridicat masca, nu mai are joc deloc pe spate. Mai tre’ să-i dau două milioane, să-mi schimbe cauciucurile pe față, că n-are rost să-i reglez unghiul până nu schimb cauciucurile. După ce le fac și p-astea, nu mai bag niciun ban în ea".

Ce gândește ea, în timpul ăsta:

"Nu scoate o vorbă. Cred că e nefericit cu mine. Oare relația noastră chiar merge sau mă amăgesc singură? O să ne luăm? O să avem copii? De copii nu zice nimic, de câte ori aduc vorba ori nu răspunde, ori schimbă repede subiectul. Până la un punct l-am înțeles, dar mai departe…".

Ce gândește el în continuare:

"Bine-ar fi să rămână Bourceanu la Steaua, că altfel nu știu cum mai luăm titlul. A venit și Kapetanos, deci e bine. Numa’ să nu se-apuce Reghe iar de trântit meciuri. Oricum, suntem subțiri, în loc să-l aducă înapoi pe Chiricheș l-au adus pe petarda aia de la Vaslui. Nici Wesley n-a mai venit. Petrolul și-a făcut trupa, la Astra bagă Nicolae bani, va fi greu".

Ce gândește ea, în timpul ăsta:

"E încruntat, nimic nu-i place. Oare sunt prea grasă? Tot îmi zice să mă duc la sală. O să mă duc! Da’ când să mai am timp și de sală? Am văzut eu cum i se scurg ochii după toate scobitorile, toate proastele. Dacă mă iubește, să mă ia așa cum sunt. Ce, eu i-am zis ceva că are burtă? El de ce nu merge la sală, că are timp mai mult ca mine?".

Ce gândește el mai departe:

"I-am făcut ca la balamuc. Mare bulan am avut, io cu careu, să-l prind pe fraierul ăla de Andrei cu full de ași. Credea că merg la cacialma și-a cerut că bou. Îl duc odată cu mașina acasă și-i arăt: «Bă, vezi cauciucul ăla de pe dreapta? Mi l-a dat un fraier care avea full de ași»".

Ce gândește ea:

"E clar că așa nu mai poate continua. Trebuie să dăm cărțile pe față." A doua zi dimineață.

El: "Ce faci, iubito?"

Ea, seacă: "Bine."

El: "Ai ceva?".

Ea: "N-am nimic".

El: "Ba ai".

Ea: "Da, am. Relația noastră nu merge."

El rămâne perplex. Ea, în gândul ei: "Deci, aveam dreptate!"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Fun : Balada toamnei din Săcele
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Fun : Tineri căsătoriți, în luna de miere
Pagina a fost generata in 0.6155 secunde