Motive pentru care nu trebuie să renunți niciodată (I)

462
Motive pentru care nu trebuie să renunți niciodată (I) - sanurenuntiniciodatajpeg-1504013665.jpg

Articole recomandate

1. Winston Churchill a rămas repetent în clasa a șasea și a pierdut toate competițiile electorale pentru funcții publice până când, la vârsta de 62 de ani, a devenit prim-ministru. Mai târziu, avea să scrie: "Nu renunța niciodată. Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată - în nimic, mare sau mic, măreț sau neînsemnat. Nu renunța niciodată cu excepția cazurilor în care o faci pe considerente de onoare sau de bun simț. Niciodată, niciodată, niciodată - nu renunța niciodată."

2. Thomas Edison era considerat de către profesorii săi "prea prost pentru a învăța ceva". A fost concediat de la primele două locuri de muncă pentru ca era "neproductiv". Ca inventator, a avut 1.000 de încercări nereușite până să inventeze becul. Când un reporter l-a întrebat "Cum v-ați simțit eșuând de 1.000 de ori?", Edison a răspuns: "Nu am eșuat de 1.000 de ori, ci becul a fost o invenție cu 1.000 de pași".

3. Albert Einstein nu a vorbit până la vârsta 4 ani și nu a citit până la 7 ani. Părinții au crezut era debil mintal, iar unul dintre profesori l-a descris ca fiind "lent la minte, pierdut pentru totdeauna în vise prostești". A fost exmatriculat din școală și i-a fost refuzată admiterea la Scoala Politehnică din Zurich.

4. Louis Pasteur a fost un elev mediocru, iar la lucrarea de licență s-a clasat pe locul al cincisprezecelea din 22 de studenți la chimie.

5. Henry Ford a dat faliment de cinci ori înainte de a reuși cu Uzinele Ford.

6. Walt Disney a fost concediat de către un editor de ziar deoarece era "lipsit de imaginație și de idei bune". A dat faliment de mai multe ori înainte de a construi Disneyland.

7. Fred Astaire a fost catalogat astfel de către directorul MGM în fața căruia, în 1933, a dat primul test: "Nu poate juca. Nu poate cânta. Ușor chel. Poate dansa puțin". Mai târziu, avea să spună: "Cu cât urci mai sus în carieră, cu atât îți sunt permise mai multe greșeli. Iar odată ajuns în vârf, dacă faci suficiente greșeli, acesta este considerat a fi stilul tău".

8. Van Gogh a vândut doar o singură pictură în timpul vieții sale. Și chiar și aceasta surorii unuia dintre prietenii săi. Acest lucru nu l-a oprit să continue să picteze peste 800 de lucrări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 August 2017
Stire din Fun : Cu ce sunt aduși copiii la școală
Miercuri, 30 August 2017
Stire din Fun : Dedicație la radio
Luni, 28 August 2017
Stire din Fun : Logică  de român adevărat
Vineri, 25 August 2017
Stire din Fun : Definiția rurală a bursei
Luni, 21 August 2017
Stire din Fun : Cine e tatăl?
Pagina a fost generata in 0.836 secunde