Munca în folosul comunității și politicienii

731
1
Munca în folosul comunității și politicienii - frizer-1332679569.jpg
Într-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns: "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunității în această săptămână". Florarul a fost mulțumit și a plecat din magazin.
A doua zi când frizerul a mers să deschidă atelierul său a găsit la ușa lui un "mulțumesc", cărți și un buchet mare de trandafiri roșii, pentru el.
Mai târziu, un polițist vine pentru o tunsoare, și atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunității în această săptămână". Polițistul a fost fericit și a părăsit magazinul.
A doua zi când frizerul a mers să deschidă atelierul său, a găsit la ușa lui un "mulțumesc", cărți și o duzină de gogoși, pentru el.
Apoi, un parlamentar a venit pentru o tunsoare, și când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunității în această săptămână". Parlamentarul a fost foarte fericit și a părăsit magazinul.
În dimineața următoare, când frizerul a mers să deschidă atelierul său și a găsit o duzină de deputați și senatori aliniați, în așteptare pentru o tunsoare gratis.
Aceasta ilustrează diferența fundamentală dintre cetățenii țării noastre și politicienii care-i conduc.
Atât politicienii, cât și scutecele trebuie schimbate cât mai des … pentru același motiv!

Comentează știrea

cici
26 martie 2012
mda

bun bancul. o sa ia cititorii aminte si o sa voteze majoritatea cu DAN DIACONESCU !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4532 secunde