O poveste mexicană

452
Un tip făcea autostopul pe o stradă, într-o noapte neagră, pe o furtună năprasnică. Timpul trecea și nicio mașină nu se arăta pe drum. Cât despre furtună, asta făcea să nu vadă decât maximum la doi pași în fața lui.
Tot așteptând așa, la un moment dat apare o mașină care se oprește în dreptul lui. Tipul, fără să analizeze situația, se urcă glonț în mașină, atât era de disperat și înfrigurat. Numai bine că după ce închide portiera și se uită spre cel de la volan, are supriza să nu vadă pe nimeni...
În câteva clipe, mașina pornește ușor, iar tipul, îngrozit de moarte, stătea lipit de scaun. Apare o curbă... tipul începe să se roage în gând să scape cu viață și exact în momentul în care mașina intră în curbă apare o mână prin geam care rotește volanul.
Omul, paralizat de groază, vede cum de fiecare dată când apare o curbă, aceeași mână apare prin geam și rotește volanul. La un moment dat, își face curaj și o tulește cum-necum din mașină, alergând către cel mai apropiat oraș. Ajunge el într-un bar, și ud, și înspăimântat și cere două pahare de tequila, apoi începe să le povestească celor din bar experiența teribilă prin care abia a trecut.
Toți cad pe gânduri când realizează că tipul care plângea pe bune lângă ei nu era beat.
După o jumătate de oră, în același bar intră alți doi tipi. Unul dintre ei îi spune celuilalt:
- Hei, Pepe, uite-l pe tâmpitul care s-a urcat în mașină când noi o împingeam!!!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Mai 2011
Stire din Fun : Răzbunare feminină
Miercuri, 25 Mai 2011
Stire din Fun : Test de fidelitate
Marţi, 24 Mai 2011
Stire din Fun : Povestioară…
Pagina a fost generata in 1.9318 secunde