O soție ca la carte și... degeaba

952
1
O soție ca la carte  și... degeaba - osotiecalacarte-1401188182.jpg

Articole recomandate

Ion și Maria sunt tineri căsătoriți. Într-o seară, vine Ion acasă obosit, flămând. Deschide ușa de la frigider, o trântește, se duce și o ia pe Maria la bătaie, apoi se culcă.

Maria se gândea: "Mă, poate i-o fi fost foame și lui!"

A doua zi, pleacă Ion la serviciu. Maria se apucă să gătească sarmale, pilaf, piure. Când vine Ion acasă, deschide ușa de la frigider, o trântește și o ia la bătaie iar pe Maria. Se gândește Maria: "Hm!, poate voia vreo băutură."

Pleacă Ion a treia zi la serviciu. Maria se duce la magazin și ia whisky, cognac, palincă, bere, țuică. Când vine Ion seara acasă, deschide ușa de la frigider, o trântește și o ia la bătaie pe Maria. Ea, cu o coastă ruptă, se gândea: "Mă, poate vrea o prăjitură!"

Pleacă Ion la serviciu. Maria se apucă să facă torturi, prăjituri, plăcinte. Când vine Ion acasă, deschide ușa de la frigider, o trântește și zbiară la Maria:

- Făăă! Când ai de gând să stingi becul de la frigider, să facem și noi economie?! 

Comentează știrea

Get More
8 iunie 2014
Get More

herbal vaporizer Stiri Fun : O soție ca la carte și... degeaba | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Get More http://www.onlinecor.net/hangsen-uk/what-is-the-best-masterbuilt-electric-smokehouse-vapor-e.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Fun : Badea Ion, la exit poll
Marţi, 27 Mai 2014
Stire din Fun : Două blonde și marele premiu
Vineri, 23 Mai 2014
Stire din Fun : A înnebunit nevastă-mea!
Pagina a fost generata in 0.3955 secunde