Plătiți-vă datoriile!

1486
Nick era un cavaler al regelui Arthur și avea o obsesie deosebită pentru frumoșii sâni ai reginei, știind bine că dacă i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Într-o zi, Nick își face cunoscută dorința lui secretă la magul Merlin care găsește o soluție pentru a satisface dorința acestuia dar asta îl va costa 1000 monede de aur. Nick acceptă fără să ezite.

În dimineața următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticantă și o pune în sutienul reginei în timp ce ea își făcea duș. Imediat ce regina se îmbracă începe să simtă o mâncărime din ce în ce mai mare. Regele Arthur îl convoacă pe mag pentru a-i cere un remediu și acesta îi spune că doar o saliva specială aplicată pentru patru ore ar putea trata această teribilă urticarie și că din testele făcute de el a observat că doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele îl cheamă imediat pe Nick, care deja și-a luat antidotul pentru pulberea urticantă. Nick sărută și linge pentru câteva ore sânii pe care i-a visat dintotdeauna și pe deasupra vine sărbătorit de curte ca un erou.

Înainte de a se întoarce în camera lui, Nick este oprit de mag care îi reamintește datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfăcut, refuză să plătească, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a întâmplat.

În dimineața următoare magul Merlin pune aceeași pulbere urticantă în chiloții regelui...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Fun : Mama noastră-i numai una
Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Fun : Bancuri cu Hrușcă
Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Fun : Magazinul de soți
Pagina a fost generata in 0.2868 secunde