Preoții și sora Angela, în vacanță la mare

2158
Preoții și sora Angela, în vacanță la mare - soraangelamare1345389621-1345416903.jpg
Căldură mare! Doi preoți s-au decis să meargă la mare în vacanță, să  se mai răcorească. De asemenea, au hotărât să facă din asta o adevărată vacanță și prin urmare au convenit să nu poarte nimic ce le-ar putea trăda apartenența la clasa clericilor.


De îndată ce au ajuns acolo, au intrat într-un magazin și au cumpărat niște cămăși ultra-colorate, pantaloni scurți, sandale și ochelari de soare. În dimineața următoare, s-au dus la plajă, îmbrăcați în hainele lor turbate.


Pe când stăteau tolăniți pe șezlonguri, savurând fiecare băuturica, soarele și peisajul, o blondă mortală, doar cu mini-bikini pe ea, venea către ei legănându-și amețitor șoldurile. Bieții preoți au rămas cu ochii holbați pe dotările incredibile ale femeii. Când să treacă pe lângă ei, ea le-a zâmbit și le-a spus: "Bună dimineața, părinte!, Bună dimineața, părinte!", adresându-se fiecăruia separat. Apoi s-a îndepărtat.


Cei doi au rămas blocați. Cum oare și-a putut da seama blonda că ei sunt preoți? 


A doua zi, s-au dus din nou la magazin și și-au luat niște haine și mai șocante decât cele din ziua precedentă, s-au așezat iarăși pe plajă pe șezlonguri, bucurându-se de atmosferă. După un timp, aceeași blondă superbă, purtând un tanga minuscul, se îndreaptă către ei. Din nou le zâmbește, îi salută în același fel și se îndepărtează. 


Unul dintre preoți nu mai poate suporta și strigă: 


- Doar o clipă, domnișoară! 


- Da! răspunde aceasta. 


- Uite, noi chiar suntem preoți și suntem fericiți cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne cum ai putut ști că suntem preoți fiind îmbrăcați așa? 


- Părinte, răspunde fata, sunt eu, Sora Angela!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : Sexul e ca mersul  pe bicicletă
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : La ce e bună pălinca…
Vineri, 10 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 10 August 2012
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4202 secunde