PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 20 -26 iunie 2014

196
1

Articole recomandate

SALA 1: Cum sa iti dresezi dragonul 2/ 3D (How to train your dragon 2) AG - dublat - PREMIERA 
Regia: Dean DeBlois
În rolurile principale: Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig
Durata: 103 minute
Ora: V, L-J: 17:00- dublat, 19:00 - subtitrat; S, D: 11:30(D), 15:30(D), 17:30(S) 
Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț și Știrbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiț și Știrbul trebuie iarăși să lupte pentru ceea ce cred, dându-și seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor și-al dragonilor deopotrivă.




SALA 1: Bucuresti, unde esti? AP-12 
Regia: Vlad Petri
Durata: 80 minute
Ora: V-J: 21:30.
După 23 de ani de la Revoluție oamenii se întorc în stradă, recucerind spațiul public. Vlad Petri le urmărește poveștile pentru o perioadă de 1 an, de la primele zile ale protestelor până în zilele Referendumului pentru demiterea președintelui. Acesta nu e un film didactic despre un fenomen politic, e o analiză a străzii pornind de la poveștile oamenilor, de la revendicările, dorințele și viziunile lor despre democrație.






SALA 1: Maleficient 3D (Maleficient) AP- 12 
Regia: Robert Stromberg
În rolurile principale: Angelina Jolie, Elle Fanning
Durata: 97 minute
Ora: V, L-J: 15:00; S, D: 13:30, 19:30.
Frumoasa și tânăra Maleficent trăiește o viață idilică în pașnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii și o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut.






SALA 2: Transformers: Exterminarea 3D (Transformers: Edge of Extinction -N-15) - AVANPREMIERĂ
Regia: Michael Bay
În rolurile principale: Jack Reynor, Mark Wahlberg
Gen: Acțiune, Aventuri, SF
Durata: 157 minute
Ora: Mi, J: 21:00.
Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului. Însă un grup de ingenioși și puternici oameni de afaceri și cercetători, convinși că este cazul să învățăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forțează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat - asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi și puternice amenințări a Transformerilor.






SALA 2: 22 Jump Street: O alta adresa de pomina (N-15) 
Regia: Michael Bacall, Phil Lord, Christopher Miller
În rolurile principale: Channing Tatum, Jonah Hill
Gen: Acțiune, Comedie, Crimă
Durata: 112 minute
Ora: V, L-J: 18:30; S, D: 12:00, 17:00, 21:45.
După ce au terminat cu problemele din liceu, polițiștii Schmidt și Jenko înfruntă acum provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele distribuției de droguri printre studenți. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă și mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frățiile studențești, vânând în același timp indicii pentru a-și duce la misiunea la bun sfârșit. Dave Franco revine în distribuție, iar pe afișul filmului apare și Brad Pitt .






SALA 2: Edge of Tomorrow: Prizonier in timp 3D (AP-12) 
Regia: Doug Liman
În rolurile principale: Emily Blunt, Tom Cruise
Gen: Acțiune, SF
Durata: 113 minute
Ora: V, L, Ma: 16:00, 20:45; S, D: 14:30, 19:15; Mi, J: 16:00.
Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage nu a participat niciodată la lupte pe front, dar e trimis direct în bătaia armelor. În doar câteva minute el e ucis, dar reușește să ia și viața unui extraterestru. Însă militarul se trezește în dimineața aceleiași zi pe care a trăit-o deja și e iarăși trimis cu forța să lupte și să moară. Să-l fi aruncat contactul fizic cu extraterestrul într-o buclă temporală ce se repetă la infinit?






SALA 3: Din greseala impreuna(Blended-AP-12) PREMIERĂ
Regia: Frank Coraci
În rolurile principale: Adam Sandler, Drew Barrymore
Gen: Comedie
Durata: 116 minute
Ora: V, L-J: 20:30; S, D: 12:30, 19:45, 22:00.
După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui și cei doi băieți ai ei, într-o stațiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieții în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-și dea o nouă șansă?






SALA 3: Grace of Monaco (AP-12) 
Regia: Olivier Dahan
În rolurile principale: Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Paz Vega, Tim Roth
Gen: Biografic, Dramă
Durata: 116 minute
Ora: V, L-J: 18:15; S, D: 15:00.
Șase ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar deasupra vieții aparent fericite a lui Grace de Monaco încep să se adune norii atunci când principatul său devine ținta atacurilor liderului Franței, generalul Charles de Gaulle. Filmul lui Olivier Dahan acoperă doi ani din mariajul lui Grace cu prințul Rainier, explorând atât relația din spatele ușilor închise, cât și imaginea publică a celor doi.






SALA 3: Urma scapă turma (A Milion Ways to Die in West) N-15 
Regia: Seth MacFarlane
În rolurile principale: Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson, Seth MacFarlane
Gen: Comedie
Durata: 116 minute
Ora: V, L-J: 15:45; S, D: 17:15.
Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care își pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-și dovedească bărbăția, mai ales când soțul acesteia, un bandit celebru (Neeson), începe să facă probleme în zonă.






SALA 4: Lindenfeld: O poveste de dragoste (AP-12) - PREMIERĂ 
TARIF UNIC 10 LEI 
Regia: Radu Gabrea
În rolurile principale: Victor Rebengiuc, Victoria Cociaș
Gen: Dramă
Durata: 95 minute
Ora: V, L-J: 21:15; S, D: 16:30, 22:30.
În Frankfurt-ul anului 2005, Ulrich (Ulli) Winkler, președintele unei mari companii, vede la televizor un reportaj despre un fost sat săsesc din Banat, astăzi abandonat. Acesta este Lindenfeld, în care Ulli se născuse și trăise pînă în 1945, cînd cei mai mulți membri ai comunității, inclusiv părinții săi și iubita sa de atunci, Helga, au fost deportați în lagărele sovietice. Ulli este puternic marcat de imaginile văzute și de reîntîlnirea accidentală cu o fostă consăteană, care îl anunță că Helga trăiește. Bărbatul decide să o reîntâlnească.






SALA 4: Chef (Chef) AP-12 
Regia: Jon Favreau
În rolurile principale: Sofía Vergara, Scarlett Johansson, Jon Favreau, John Leguizamo, Emjay Anthony
Gen: Comedie
Durata: 115 minute
Ora: V, L-J: 18:45; S, D: 14:15, 18:15.
Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soție (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant "mobil", deschis în remorca unei camionete. Un film emblematic pentru vechea zicală cu șutul în fund și pasul înainte.






SALA 4: Sub aceeași stea (The fault in our stars) AP-12 
Regia: Josh Boone
În rolurile principale: Willem Dafoe, Shailene Woodley, Nat Wolff, Ansel Elgort
Gen: Dramă, Dragoste
Durata: 115 minute
Ora: V, L-J: 16:15; S, D: 11:45, 20:15.
Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se știe a fost "în fază terminală". Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra-cronometru în care învață ce înseamnă să iubești.


Comentează știrea

??? ???? ???
9 august 2014
??? ???? ???

states "useful in quitting smoking" may be the specifying that jack was an ancient intoxicating within sideways fable already? or sometimes your own doesn't want your ex to reducing under a dads actions (appears to be audra an alcohol addiction? we just can't say for sure). instead, what we really do know will be the fact orlando appreciated the actual sip that Sayid, Charles Widmore, Desmond Hume, Charlie charge as well Hugo Reyes for instance like! ideal ol' MacCutcheon whiskey makes revenue within Sideways find. And we be aware is one pricy beverage! everything to look a lot more based on right now there? eh, that's not me departing at that place instantly. ??? ???? ??? http://www.ocahouston.org/OCA/mall.cfm?p=242

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3463 secunde