PROGRAM CITYPLEX TOMIS MALL 29 august - 04 septembrie 2014

161

Articole recomandate

SALA 1: Vânătoarea de spioni (A Most Wanted Man) – N-15 - PREMIERĂ
Regia: Anton Corbijn În rolurile principale: Rachel McAdams, Robin Wright, Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe
Gen: Thriller Durata: 122 minute Ora: V-J:  21:45
Ultimul film din cariera lui Philip Seymour Hoffman. Inspirat de un roman al specialistului in suspans John le Carré, filmul lui Anton Corbijn are loc în Hamburg, Germania, în 2012. Un tânăr pe jumătate cecen și jumătate rus ajunge aproape mort în oraș, căutând cu disperare ajutor pentru a recupera averea tatălui decedat. Doar că informațiile despre el nu par să aibă sens: este o victimă? un hoț? sau, mai rău, un extremist gata să dezlănțuie prăpădul asupra Germaniei?


SALA 1: Testoasele Ninja 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles) – AP-12 
Regia: Jonathan Liebesman În rolurile principale: Megan Fox, Jeremy Howard, Alan Ritchson, William Fichtner
Gen: Acțiune, Aventuri, Comedie, Fantastic, SF Durata: 87 minute Ora: V-J:  13:30, 16:00, 18:15, 20:00
Donatello, Rafael, Leonardo și Michelangelo de-abia așteaptă să ne arate pe marele ecran extraordinarele lor abilități la a mânui arme cât mai diverse. Filmul produs de Michael Bay ia povestea de la început: patru țestoase intră în contact cu o substanță radioactivă, ceea ce le conferă inteligență umană, dimensiuni umanoide, dar și puteri extraordinare. Împreună cu prietena lor April O’Neill, cei patru prieteni vor avea de înfruntat unul dintre cei mai redutabili antagoniști din universul popularizat de seria de benzi desenate și de serialul animat.


SALA 1: Cum sa evadezi de pe Pamant 3D (Escape from Planet Earth) – AG- dublat  
Regia: Cal Brunker În rolurile principale: Sarah Jessica Parker, Brendan Fraser, Jessica Alba
Gen: Animație, Aventuri, Comedie Durata: 89 minute Ora S, D: 11:30
Acțiunea filmului ne catapultează pe planeta Baab, unde admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou național pentru populația extraterestră albastră. Un maestru în salvări la mustață, Scroch trăiește după regulile fratelui său Gary, șeful misiunii de control BASA. Când Lena, șefa bazei BASA îl informează pe Scrotch că fratele său Gary a lansat un SOS de pe o planetă periculoasă, Scrotch își dă seama că trebuie să facă totul pentru a-l salva.


SALA 2: Dansul Dragostei: Batalia Starurilor 3D (Step Up: All In) – AG  Regia: Trish Sie
În rolurile principale: Adam G. Sevani, Alyson Stoner, Briana Evigan
Gen: Dramă, Muzical, Romantic, Dragoste Durata: 112 minute Ora:  V,L-J: 15:00, 19:15 S, D: 15:15, 19:15
A venit vremea ca vedetele părților anterioare ale francizei să se reunească: în Step Up: All In, un concurs de dans găzduit de strălucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up să revină pe ringul de dans. Pentru a asigura o nouă victorie, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) și Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar să inventeze cele mai spectaculoase mișcări de dans, ci și să înțeleagă adevăratul spirit al unei echipe.


SALA 2: Sin City: Am ucis pentru ea 3D (Sin City: A Dame to Kill For) – N-15  
Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez În rolurile principale: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Jessica Alba, Josh Brolin, Eva Green, Mickey Rourke, Rosario Dawson
Gen: Acțiune, Crimă, Thriller Durata: 103 minute Ora: V-J:   21:30
În întunecatul oraș Sin City, Dwight plănuiește răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City, regizat de același Robert Rodriguez, alături de Frank Miller, autorul benzilor desenate. Povestea filmului va avea la bază cea de-a doua carte a seriei de BD-uri.


SALA 2: Casa Magicianului 3D – dublat (The House of Magic) – AG 
Regia: Ben Stassen, Jeremy Degruson În rolurile principale: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland
Gen: Animație, Aventuri, Familie Durata: 85 minute Ora: V,L-J: 13:15, 17:30 S, D: 11:15, 13:00, 17:30
Thunder, o pisicuță abandonată, se adăpostește de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ți-o poți imagina! Aceasta îi aparține unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârșit și-a găsit un cămin alături de el și ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder și restul "familiei" trebuie să ia măsuri.


SALA 3: Eroi de sacrificiu (The Expandables 3) – N-15- PREMIERA
Regia: Patrick Hughes În rolurile principale: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger
Gen: Acțiune, Aventuri, Thriller Durata: 126 minute Ora: V-J: 19:45, 22:15


Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) și restul echipei ajung față în față cu Conrand Stonebanks (Gibson), cel care, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulți ani. Sonebanks a devenit cu timpul un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv... cel puțin așa a crezut că a făcut. Sonebanks a înșelat moartea, iar acum și-a făcut o misiune din a pune el capăt existenței grupului Eroilor de Sacrificiu.


SALA 3: Nunta in ofsaid (La Grand Familia Espanola) – AG
Regia: Daniel Sánchez Arévalo În rolurile principale: Verónica Echegui, Quim Gutiérrez, Alicia Rubio
Gen: Comedie Durata: 101 minute Ora: V-J: 13:45, 15:45, 17:45       
Ephraim, cel mai mic din cinci frați, îi cere colegei lui Carla, în vârstă tot de zece ani, să se mărite cu el când vor împlini 18 ani. Opt ani mai târziu, cine s-ar fi gândit că Spania va juca finala Cupei mondiale la fotbal în Africa de Sud exact în ziua nunții lor? Ephraim își reunește familia în această zi de catharsis național și, cu întreaga țară paralizată de meci, fiecare membru al familiei se va confrunta cu cea mai importantă provocare a vieții: să se accepte așa cum este ...


SALA 3: Casa Magicianului 2D – dublat (The House of Magic) – AG  Regia: Ben Stassen, Jeremy Degruson
În rolurile principale: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland
Gen: Animație, Aventuri, Familie Durata: 85 minute Ora: S, D: 12:00
Thunder, o pisicuță abandonată, se adăpostește de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ți-o poți imagina! Aceasta îi aparține unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârșit și-a găsit un cămin alături de el și ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder și restul "familiei" trebuie să ia măsuri.


SALA 4: Camera Groazei (Kvinden I Buret) – IM-18- PREMIERĂ
Regia: Mikkel Nørgaard
În rolurile principale: Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas
Gen: Crimă, Mister, Thriller Durata: 97 minute Ora: V-J: 18:30, 20:45
The Keeper of Lost Causes spune povestea detectivului Carl Mørck ți a asistentului său Assad, care investighează un caz vechi de cinci ani despre dispariția unei femei din scena politică, Merete Lynggaard. Un caz care îi duce adânc în lumea abuzului și a răutăților ce se ascund sub fața imaculată a Scandinaviei.


SALA 4: Razboi in bucatarie (The Hundred Foot Journey) – AP-12 
Regia: Lasse Hallström În rolurile principale: Helen Mirren, Manish Dayal, Om Puri, Charlotte Le Bon
Gen: Comedie, Dramă, Romantic Durata: 122 minute Ora: V-J:   14:00
Tânărul Hassan este echivalentul gastronomic al unui interpret cu ureche muzicală absolută. Pare o carieră pentru toată viața pentru Hassan, dar nu de aceeași părere este și Madame Mallory, înțepata patroană a restaurantului Le Saule Pleureur, prezent în ghidul Michelin. Enervată la culme de concurența aflată la câteva zeci de metri, Madame Mallory este gata de orice să-l scoată pe Hassan din peisajul gastronomic local.


SALA 4: Hai sa fim politisti! 2D (Let’s be cops) AP-12 
Regia: Luke Greenfield În rolurile principale: Nina Dobrev, Jake Johnson, Damon Wayans Jr., Andy Garcia
Gen: Acțiune, Comedie Durata: 105 minute Ora: V -J: 16:15


Este cea mai tare comedie cu polițiști, doar că... eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. și Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orășelul de baștină și, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcați în uniforme de polițiști, cei doi amici devin senzația cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci și cu detectivi vânduți mafiei. Vor face ei față provocărilor?




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8022 secunde