Rețetă minune! Cum să ții un bărbat lângă tine

906
2
Rețetă minune! Cum  să ții un bărbat  lângă tine - trucdemagie-1443101724.jpg

Articole recomandate

În atenția tuturor fetelor: magie pentru cele care vor să țină un bărbat lângă ele! Am găsit o super șmecherie de magie albă, de la o vrăjitoare bătrână, pentru cele care vor să-și țină bărbatul mai mult pe acasă.

Se pune o cratiță mare de apă la fiert și când dă în clocot, se pun, în această ordine: o bucată de carne, să iasă răul și ispita din trup, morcovi pentru armonie, țelină pentru virilitate, cartof pentru închegare sentimentală, suc de roșii pentru sângele fierbinte. Se lasă la foc mic, amestecând din când în când, cu mare atenție (căci, atunci se înfăptuiește magia, cu adevărat). La sfârșit, adăugați un cub Knorr sau, după caz, smântână, pentru un suflet curat. Dați-i bărbatului din fiertura respectivă câteva zile în șir, apoi repetați periodic. Dacă magia albă s-a concretizat, nu va garanta nimeni că omul vostru nu va mai pleca de acasă, cu toate că riscurile scad considerabil, dar, cu siguranță, ați învățat și voi, în sfârșit, să faceți o ciorbă! 

Comentează știrea

Stefan
25 septembrie 2015
Reteta minuni

Ca sa ai norc an viata si sa ti barbatul langa tine,te scoli cu o 1-1,5 ore de dimineata an naintea lui pregatesti micul dejun,dar prima data al Futi cu adevarat,nu s-al futi la cap si vei avea noroc an viata.Dar daca esti curva si nu te simti satula si mai si vrei bani multi,trebue sa mergi la futut,ca si munca si serviciu casnic e greu dar sa mai ai si copii e si mai greu si de duci la draqu de nebuna,mai ales sa ai si temperament si barbat puturos si sa nu fie nici bun an pat e greu,Povesti de la batrani.

Ștefan II
30 septembrie 2015
Rețeta minune II

Ștefane învață să scrii corect !!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : Prietenia între femei…
Vineri, 25 Septembrie 2015
Stire din Fun : Despre femei, numai de bine
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : Cum își repară românul mașina
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : Ce atâta sex!  Soția are o idee mai bună
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : Când află nevasta... e jale!
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Fun : Sfat: Nu contraziceți femeile!
Pagina a fost generata in 0.5683 secunde