Foiletonul zilei

RO-ieșire (ROire)

185
RO-ieșire (ROire) - foiletonulananiegagniuc1-1467197297.jpg

Articole recomandate

Europa e devastată!!! Românii vor să facă referendum pentru ieșirea din U.E.! Angela Merkel e pur și simplu șocată. N-a mai avut așa veste de poveste, de când am întors armele împotriva nemților, la 23 august 1944 (asta pentru că nici nu se născuse). 
Francois Hollande e derutat total. L-a sunat pe președintele Uniunii Europene: "Măi, belgiene, aveam și noi fraierii noștri..." 
Premierul Marii Britanii David Cameron a convocat de urgență Parlamentul. "Dacă iese România, intrăm noi... înapoi!" 
Câțiva europarlamentari, de-ai noștri, de trei zile nu mai au somn! Cum să piardă ei fotoliile călduțe și miile de euroi? 
Până și Anghel Iordănescu și-a făcut cruce și a pupat 69 de iconițe, comentând "Am ieșit noi primii de la Campionatul European de Fotbal, dar chiar așa, să ieșim și din U.E.? Amu’...e bine? Nici nu mai ies din funcția de antrenor! Ce-i moda asta cu ieșitul?" 
Consiliul European e într-o forfotă continuă. Leul românesc a crescut brusc la băncile din apus, mai ales că nici nu e folosit acolo, ca monedă. Teroare între magnați, afaceriști, investitori, care tocmai se hotărâseră să investească la noi în țară! 
Aflând de ce vor să facă românii, niște vasluieni au pornit într-o acțiune de terorism, devastând cu topoarele câteva baruri, crâșme, birturi și bodegi din puzderia de localuri aflate peste tot, în căutare de trotil, vodcă și vin. Chiar și câteva femei erau deja moarte. Evident, de bete. 
Prin cimitire, mare vânzoleală. "Iar tre’ să ieșim la vot?" se întrebau morții și se vedea cum au răcit de spaimă. 
Donald Trump a afirmat într-o conferință de presă că, dacă nu iese președinte în S.U.A., candidează la noi și ne liniștește. Klaus Iohannis i-a comunicat (răspicat): "Nici - să - nu - te – gân-dești!" 
Vladimir Putin a fost rezervat în declarații, continuând să dea amenințător din degetul arătător. 
A fost schimbat până și numele scutului de la Deveselu. Acum e Detristu’. Guvernul tehnocrat e debusolat, Parlamentul României e-n degringoladă. Europa e buimăcită! Scriitorii din pușcării au pus mâna pe condeie, poate le vine vreo idee. 
Doar Barack Obama pare a fi mai liniștit că nu mai poate candida… Și oricum americanii conduc lumea. 
Deși se spune că în lumea anului 2050 va fi un singur stat, Statele Unite, cu capitala la Moscova și va fi condus de doi chinezi: Ițic și Ștrul!
Ananie GAGNIUC



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : Vând țară!
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.9595 secunde