Test pentru fete frumoase

714
Test pentru fete frumoase - a32585ad80bac69aa80957afc6723ca6.jpg
A fost odată un bărbat care avea trei iubite foarte frumoase. Problema lui era că îi plăcea de toate și nu se putea hotârî cu care dintre ele să se însoare. Tot gândindu-se la asta, i-a venit ideea să le dea la fiecare câte 5000 de dolari, ca să vadă cum îi va cheltui fiecare dintre iubitele lui.
După ce a primit banii, prima lui iubită iese în oraș și se machiază, își cumpără seturi întregi de haine elegante, își schimbă și coafura, își face manichiura, pedichiura, ce mai, tot tacâmul care transformă o femeie, apoi îi zice bărbatului:
- Voi fi sinceră cu tine și de aceea vreau să știi că am cheltuit toți banii ca să fiu cea mai frumoasă pentru tine. Totul, pentru că te iubesc foarte mult!
A doua zi, bărbatul i-a dat 5000 de dolari celei de-a doua iubite, care, de asemenea, a ieșit în oraș. Ingenioasă, femeia a cumpărat crose noi de golf, un CD player, un televizor de ultimă generație și o combină muzicală, pe care nu le-a păstrat pentru ea, ci pentru a i le face cadou bărbatului iubit, căruia i-a spus:
- Am cumpărat cu banii primiți aceste cadouri pentru tine, din simplul motiv că te iubesc așa de mult!
Bărbatul nu i-a zis nimic, dar peste puțină vreme s-a întâlnit și cu a treia iubită, căreia, evident, i-a dat tot 5000 de dolari.
Spre deosebire de... rivalele sale, femeia ia banii și-i investește rapid în acțiuni. Procedând așa, suma s-a dublat. Apoi, tacticoasă, i-a returnat cei 5000 de dolari bărbatului și a reinvestit restul, spunându-i iubitului său:
- Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru că te iubesc atât de mult!
Bărbatul s-a gândit mult la felul în care au cheltuit iubitele lui banii și, în cele din urmă, a decis să se însoare cu cea cu țâțele cele mai mari…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9044 secunde