Toate femeile îl cunoșteau pentru că…

832
1
Un funcționar de la Pompe Fune-bre lucra într-o noapte până târziu. Munca lui consta în examinarea corpurilor morților înainte de a fi trimise la groapă sau incinerate. Când examina corpul domnului Juan, care urma să fie incinerat, a făcut o uimitoare descoperire:

Juan avea organul cel mai mare pe care-l văzuse vreodată! 


- Regret domnule Juan - zise funcționarul - dar nu pot trimite la incinerat asemenea organ. Trebuie să fie păstrat pentru posteritate.

Spunând asta, taie organul, îl puse în valijoara lui și se duse acasă.

Prima persoană căreia i l-a arătat a fost soția lui:

- Am să-ți arăt ceva ce n-o să-ți vină să crezi - îi spuse și deschise valijoara.

- Dumnezeule! Juan este mort! 


Comentează știrea

Dorin
27 noiembrie 2012
Banc

Doi țigani ajung în fața judecătorului pentru că vroiau să divorțeze. Piranda zice că motivul e faptul că el nu mai poate face amor cu ea. -Cum, măi țigane!? - se miră judecătorul, care-l chemase mai aproape pe țigan și-i vorbea în șoaptă. Nu mai poți nici măcar o dată pe săptămână? -Știu și eu, dom' judecător? - bâiguie țiganul. -Dar o dată pe lună? -?! -Ei, dar cel puțin o dată pe trimestru? -Ah, da! Așa pot! - zice țiganul. -Ei! - anunță judecătorul cu voce tare. Având în vedere numărul mare de copii pe care-l au părțile, precum și angajamentul pârâtului de a-și face datoria de soț o dată pe trimestru, cazul se închide! Mulțumite părțile? -Mulțumite! - răspund țiganii în cor. Când să iasă ei din sală, Piranda întreabă: -Dom' judecător! Ia spune, frumosule, cam câte... de ălea... tremestre are noaptea?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Fun : Cât de tâmpiți pot fi milițienii
Pagina a fost generata in 0.4894 secunde