Uitați de frig și iarnă făcând sex

1062
Este deja un lucru arhicunoscut că cei mai mulți copii sunt concepuți iarna, semn că mulți oameni găsesc un mod foarte plăcut de a se încălzi în sezonul rece, nu numai de a da centrala termică la maxim.
De fapt, sexul ne poate încinge atât trupurile, cât și sufletele în lunile de iarnă, iar a fi creativ între cearceafuri nu poate decât să aducă și mai multă căldură în viața noastră, pe frigul de afară. În plus, factura la întreținere nu va crește deloc. Nimic nu este mai bun decât să stai în casă și să faci sex fierbinte într-o noapte geroasă. Nici măcar o noapte în club.
Dacă vreți să nu mai simțiți depresia de iarnă, faceți sex nebun. Veți topi toată gheața cu partidele voastre încinse. Iată câteva sfaturi de la specialiști.
r Faceți împreună baie sau un duș fierbinte. Sigur vă veți încălzi. Apoi, ștergeți-vă unul pe celălalt și băgați-vă repede în pat.
r Data viitoare când intrați în așternut alături de iubita sau iubitul vostru, păstrați hainele pe voi. Știm că este opusul a ceea ce ar putea stârni pasiunea, dar săruturile și îmbrățișările vă vor încinge curând și de-abia veți aștepta să vă dezbrăcați pentru a vă simți pielea.
r Folosiți jucării sexuale. Extrastimularea adusă de astfel de accesorii va înfierbânta și cel mai rece cuplu. Curând veți arunca pătura jos de pe voi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Februarie 2011
Stire din Fun : În ritm de samba la Carnavalul de la Rio
Vineri, 25 Februarie 2011
Stire din Fun : Cereri ale subalternului (2)
Joi, 24 Februarie 2011
Stire din Fun : Cereri ale subalternului
Miercuri, 23 Februarie 2011
Stire din Fun : Mama lui Ștefan cel bugetar
Pagina a fost generata in 1.6029 secunde