Ce îi incită pe bărbați

555
1
Ce îi incită pe bărbați - ceiiincita-1396251303.jpg
Studii recente releva dorintele barbatilor in materie de sex. Placerea nu vine niciodata singura si e starnita intotdeauna de femeia dominator.


Ogi Ogas si Sai Gaddam sunt doi cercetatori care au studiat in profunzime psihologia cuplului. Ei au incercat sa faca o lista cu privire la ceea ce-si doresc cu adevarat barbatii atunci cand vine vorba despre sex.


Ei au realizat studiul luand in calcul cautarile acestora pe internet.
Astfel (daca vrei sa-ti multumesti cu adevarat partenerul), barbatii sunt mai atrasi de femeile care sunt dispunse sa faca sex in postura de dominator decat de supunere si tot acestia sunt mai dispusi decat femeile sa intretina relatii sexuale cu partenere care sunt deschise sa imparta fanteziile lor cu mai multi barbati in acelasi timp.


De asemenea, au mai spus cercetatorii, jucariile sexuale joaca un rol important in cuplu. "Rutina? Libidou scazut? Incercati jucariile sexuale! Aduc rapid orgasmul in timp partenerii concentreaza mai mult pe preludiu".(sursa:www.femeia.ro)


Comentează știrea

admirator
1 aprilie 2014
iar veniti cu cretinisme?

e drept, astea nu-s ale voastre... pai omu cauta pe internet ce nu are sau nu face; curiozitatea; cati din cei care se lamuresc, ramin pe paginile alea? sunt cautate si paginile de lesbianism asta inseamna ca barabtii doresc sa fie femei? si zoofilia... etc. In afara de voaioristi, si cei cu patima respectiva, ceilalti vin, cerceteaza, pleaca! Mari timpiti cercetatorii astia... Si voi repede puneti botu! Cu jucariile sexuale e alta poveste. dar asta nu depinde de barbati ci de femei. Unele nu accepta cu nici un chip asa ceva. Si nu doar cu scuza "eu nu sunt ca... alea!". E chestie intima nedefinita inca. dar aia care se uita la violuri, ce vor? cum sa se poarte femeile cu ei? se pare ca internetul a timpit pe unii... si unele... dar de cand sunteti voi revista de retete culinare si sfaturi sexuale? de cand v-a cumparat mazare? sau cu atitea femei in redactie transformarea e inevitabila? ca sa vezi ce inseamna promovarea femeilor! (In gazetarie, de exemplu...)

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 Martie 2014
Stire din Life and Style : Cât te schimbi pentru el?
Pagina a fost generata in 1.309 secunde