Ce-și doresc bărbații

242
Ce-și doresc bărbații - ceisidoresc-1421152560.jpg
Poate părea paradoxal, dar bărbații au și alte așteptări de la o relație în afară de interesul pentru o femeie cât mai frumoasă. Iată ce-și doresc bărbații atunci când se angajează într-o relație.

Să se distreze. Bărbații știu că discuțiile intime asigură momentele memorabile, dar vor și lucruri mai pământești de la o relație. Ca de exemplu ... distracție. Trebuie precizat că mulți bărbați nu vor să se implice într-o relație serioasă de teamă că rutina și plictiseala își vor face apariția în viața lor.


Să facă lucruri pe care de obicei nu le-ar face. Un bărbat ține foarte mult la timpul său liber și la momentele petrecute în compania prietenilor de pahar. Totuși, o relație serioasă îi poate oferi posibilitatea de a face unele lucruri pe care nu le poate face în compania prietenilor de pahar. Poate părea surprinzător, dar și bărbații adoră să fie implicați, din când în când, într-o cină romantică sau un maraton de vizionat filme alături de iubită.


Să aibă parte de entuziasm în dormitor. Plictiseala din dormitor îl face pe un bărbat să-și piardă interesul vizavi de o relație. Sexul este important, iar bărbații adoră ca sexul să fie entuziasmant, indiferent că vorbim de prima partidă, a doua sau a 299-a. O viață sexuală activă asigură un confort potrivit în relația de cuplu și menține viu interesul față de parteneră. Lucrurile simple fac diferența. Ne gândim aici la încercarea de poziții noi sau un strop de spontaneitate.

Chimie. Îndrăgostiții încep să se distanțeze unul de celălalt când conversațiile lor devin mohorâte și neinteresante. Bărbații adoră femeile care știu cum să mențină conversațiile interesante, chit că vorbim despre întâlniri față în față sau discuții purtate prin intermediul mesajelor scrise. Cele mai bune relații sunt cele în care partenerii nu rămân fără subiecte de discuție.

Independență și spațiu. Niciun bărbat nu-și dorește să se implice într-o relație cu o femeie care să-i stea tot timpul cu cuțitul la gât. Prima regulă a unei relații ar trebui să fie – trăiește și lasă să trăiască. O femeie care are o viață a ei și respectă spațiul partenerului va avea foarte puține motive să-l bată la cap pe acesta pentru a solicita explicații.

Umor. Nimic nu impresionează mai mult un bărbat decât o femeie care știe să-l facă să râdă. Poate nu au puterea să recunoască niciodată, dar bărbații caută întotdeauna o femeie care să fie mai amuzantă decât ei.


Bărbații caută femei cu care să se laude. Nu vorbim doar despre femei frumoase. Bărbații trăiesc un adevărat sentiment de împlinire când se întâlnesc cu femei incredibile. E nevoie ca femeia să aibă cel puțin o caracteristică pe care bărbatul să o laude în continuu, chit că vorbim de inteligența ei, de înțelepciunea ei, de simțul umorului. Nu în ultimul rând, bărbatul se laudă inclusiv cu modul în care femeia respectivă îl face să se simtă.(sursa:www.femeia.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Life and Style : Cum să te simți mai sexy
Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Life and Style : Cum să fii femeia visurilor lui
Pagina a fost generata in 0.6793 secunde