Ce trebuie să știi despre sexul pe plajă

855
1
Ce trebuie să știi despre sexul pe plajă - sexplaja-1402568711.jpg
Vacanța de 1 mai este aproape și poate că ai ales să mergi cu iubitul la mare. Vă gândiți că sexul pe plajă poate fi incitant, dar sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte să treceți la fapte.

Sexul în locuri publice este extrem de excitent pentru multe cupluri, dat fiind faptul că cineva poate să apară în orice moment. De asemenea, este ceva nou, ce nu poți face oricând, astfel încât este o idee interesantă pentru a-ți condimenta viața sexuală.

Totuși, România este una dintre cele mai drastice țări când vorbim despre pedeapsa pentru relații sexuale în locuri publice, fiind considerat ultraj contra bunurilor moravuri și tulburarea liniștii publice. În funcție de cine te surprinde în momentele intime, te poți alege cu amendă între 200 și 1000 RON (în cazul polițiștilor comunitari) sau chiar închisoare de la 1 la 5 ani (poliție). Așadar, trebuie să ții cont și de acest aspect foarte important!

Cum spuneam și mai sus, sexul în locuri publice, cum ar fi plaja, nu este la îndemână mereu, deci va fi o experiență deosebită pe care o vei ține minte mult timp de acum încolo. Bineînțeles, este de preferat ca amintirea aceasta să fie una plăcută, așa că ai mare grijă când și unde alegi să faci acest lucru.

În primul rând, alege momentul potrivit: noaptea este cel mai bine. Pe întuneric vizibilitatea este foarte scăzută, iar șansele să vă vadă cineva sunt reduse. În plus, plaja este ceva mai pustie, cei mai mulți turiști aflându-se la restaurante, terase sau cluburi.

Apoi, gândește-te la un loc potrivit. Este de preferat să vă plimbați pe timp de zi pe plajă pentru a găsi locul perfect, însă, dacă totul este spontan, ai totuși grijă ce loc alegeți pentru a nu fi văzuți. Evită malul mării unde sunt șansele cele mai mari ca cineva să vă vadă și ascundeți-vă după o stâncă sau o dună de nisip. Astfel, nu veți fi văzuți și veți avea și timp să vă îmbrăcați dacă cineva se apropie.

Ai grijă și ce haine porți! Evită blugii strâmți care se dau jos și se îmbracă greu și oprează pentru ceva lejer, eventual o rochie.

Tot ce mai ai de făcut este să te ocupi de alte detalii precum un prosop pe care să stați (nu vrei să te zgârie nisipul în locuri nepotrivite, nu?) și cu care să vă ștergeți, șervețele umede sau uscate și o pungă în care să pui prezervativul și șervețelele. Și în aceste momente este de bun simț să nu lăsați gunoaie în urma voastră!(sursa:www.cosmopolitan.ro)



Comentează știrea

Scylla
17 iunie 2014
Ciudat

Este totusi incalcarea unei legi, o lege ca multe altele, cu josul in sus. Chiar este ok sa indemn i la incalcarea ei chiar si daca nu este decat o aiureala? Mazare ce sa mai spuna, el indeamna si pentru copii de la gradinita la imperechere, atat il duce mintea lui incetosata. Dar un ziar...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Iunie 2014
Stire din Life and Style : Fără complexe în dormitor!
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Life and Style : Tinerii și problemele lor de cuplu
Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Life and Style : E prea atașat de mama lui?
Pagina a fost generata in 0.5891 secunde