Cele mai intense zone erogene ale femeilor

418
2
Cele mai intense zone erogene ale femeilor - zoneerogene-1401105244.jpg
Cercetătorii canadieni spun că au identificat cele mai sensibile zone erogene ale femeilor. Concluzia studiului lor a fost publicată în "Journal of Sexual Medicine".

La cercetare au luat parte 30 de femei, cu vârsta între 18 și 35 de ani. Folosind atingerea, presiunea și vibrațiile, cercetătorii au analizat reacția la stimuli a diferitelor zone erogene, apoi au comparat rezultatele cu stimularea unor zone neutre ale corpului, de exemplu gâtul sau brațele.

Interesant este că la atingere organele genitale sunt mai puțin sensibile, ele reacționând mai bine la presiune și vibrație.
Orgasmul ajută la reducerea stresului, a depresiei, stimulează circulația cerebrală și chiar ameliorează durerile. Însă numai una din trei femei declară că are orgasm aproape de fiecare dată când face sex.(sursa:www.lyla.ro)Comentează știrea

MMM
27 mai 2014
Ptr jurnalista Florentina

Ia zi tu Florentina , ce zone erogene mai sensibile ai ?!?

Hermes Dogon Wallet Replica Uk
31 octombrie 2014
Hermes Dogon Wallet Replica Uk

Cele mai intense zone erogene ale femeilor | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Birkin Outlet Usa http://www.eurodelizie.it/css/hermes/hermes-birkin-outlet-usa-favorite-handbags-for-women.asp Hermes Dogon Wallet Replica Uk http://www.kuanheng.com.tw/css/hermes-purse/hermes-dogon-wallet-replica-uk-fake-hermes-bags-uk-4007.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4143 secunde