Cheia pentru o relație împlinită

191
Cheia pentru o relație împlinită - cheiapentruorelatie-1395663594.jpg
Noi studii dezvaluie ca exista mici trucuri prin care sa te simti foarte apropiata de iubitul tau si prin care legatura voastra poate deveni una foarte stransa.


Si se pare ca nici nu e foarte dificil – nu te gandi ca iti sugeram sa transformi decorul din dormitor intr-unul zen si nici nu-ti vom pregati un set de exercitii de respiratie prin care sa obtii orgasmul mai "usor"!


Nu, ne bazam pe un veridic studiu efectuat la Universitatea Washington din Seattle, SUA care a dezvaluit ca acele cupluri care fac dragoste cel putin de trei ori pe saptamana sunt cele mai fericite – si ne place la nebunie ce auzim, nu-i asa?


Cercetatorii de la respectiva universitate au intervievat peste 100.000 de oameni si au descoperit ca 40% dintre cuplurile care s-au declarat fericiti impreuna faceau sex in medie de trei sau patru ori saptamanal. Suna grozav.


Si asta nu e tot secretul! Aceeasi statistica releva ca 35% dintre femeile cu viata sexual nemaipomenita si 41% dintre barbatii care se pot lauda cu acelasi lucru dorm… complet dezbracati alaturi de partener.


Dar ne-am luat cu vorba si discutand doar despre sex, am ignorat un ingredient minune al momentelor intime: romantismul – mai exista in cupluri sau nu?


Conform rezultatelor unui chestionar publicat in cartea The Normal Bar (disponibila pe amazon.com), aproape 50% dintre cuplurile intervievate au admis ca nu prea mai merg la intalniri sau la cine relaxante, iar unii chiar n-o mai fac deloc.


Preluand highlight-urile acestor recente descoperiri, concluzia ar fi ca timpul petrecut intre asternuturi e crucial pentru "sanatatea" unui cuplu, dar nu uita nici de micile escapade din rutina cotidiana! Foloseste-ti creativitatea si mentine-ti relatia fericita!(sursa:www.cosmopolitan.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0657 secunde