Cinci semne că nu te va suna după prima noapte de sex

1092
1
Cinci semne că nu te va suna după prima noapte de sex - 5semnecanutevasuna-1388925629.jpg
Prima noapte de sex cu tipul drăguț care te-a agățat de curând este crucială pentru viitorul vostru, așa că trebuie să dai totul pe teren. Nu există jumătăți de măsură, mai ales dacă vrei să îl impresionezi și să-l cucerești pentru totdeauna. Cu toate acestea, uneori se poate întâmpla ca prima noapte de amor să fie și ultima noapte împreună. În zadar aștepți telefonul lui de a doua zi, pentru că nu te va mai suna niciodată. De ce? Nu există un motiv standard pentru care bărbații uită să dea telefonul de a doua zi, dar există câteva semne care te avertizează cu privire la faptul că s-ar putea să nu te mai sune după prima partidă de sex. Pe cât posibil, încearcă să eviți pe viitor micile greșeli sau asumă-ți riscul de a fi bună doar pentru o seară.

1. Îți vorbește doar despre sex

Un bărbat care îți vorbește doar despre sex și evită subiecte serioase, evită să-ți dea detalii despre viața lui și evită să afle lucruri despre tine, ar putea fi interesat doar să te seducă și să te bage în pat. Odată ce obține ceea ce își dorește, șansele de a te suna a doua zi sunt destul de mici.

2. Îți spune sincer că nu vrea o relație

Un bărbat care îți mărturisește de la bun început faptul că nu își dorește o relație de dragoste urmărește doar să facă sex cu tine și cam atât. Nu te entuziasma prea tare că te va suna la prima oră a dimineții, întrucât cel mai probabil nu o va face, iar tu vei rămâne cu dezamăgirea. Cel puțin trebuie să apreciezi că a fost sincer cu tine și ți-a spus ce are de gând.

3. Se așteaptă să faci prea multe din prima

Prima partidă de sex ar trebui să păstreze o doză bună de decență, mai ales dacă nu ați discutat dinainte despre abordarea unor poziții sexuale îndrăznețe sau despre încercarea tuturor tipurilor de sex.

4. Îți propune să faceți sex când este amețit de alcool

Când sunt amețiți de aburii alcoolului, bărbații prind mai mult curaj, se simt mai vioi și flirtează fără jenă. Dacă abia ți-ai cunoscut partenerul și deja îți propune să faceți sex, deși este amețit de aburii alcoolului, poate fi un semn clar că nu are de gând să te sune a doua zi. Caută doar să se distreze și să încununeze așa cum se cuvine o noapte perfectă. Este decizia ta dacă riști să ai parte de o singură noapte de amor cu el.

5. Află prea multe detalii intime despre tine

Oricât de bine te-ai înțelege cu partenerul tău, nu îi povesti detalii intime despre viața ta, cu atât mai puțin în prima noapte de amor. Nu îi povesti cum s-au desfășurat fostele tale partide și cât de buni sau proști au fost foștii tăi parteneri. Când știu prea multe detalii, bărbații tind să se sperie și să pună punct relației înainte de a-i da vreo șansă. Dacă îi povestești prea multe, să nu te mire că a doua zi nu te sună.

(sursa:www.eva.ro)

Comentează știrea

christian louboutin sale saks
28 februarie 2014
christian louboutin sale saks

christian louboutin pigalle 120 comfort Stiri Life and Style : Cinci semne că nu te va suna după prima noapte de sex | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale saks http://mycalls.delmonsolutions.com/images/replica-christian-louboutin-heels.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum îl faci să te dorească
Duminică, 05 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : De ce vor liberalii Congres USL
Pagina a fost generata in 0.535 secunde