Cum îți dai seama că are intenții serioase cu tine? Patru sfaturi utile!

181
Cum îți dai seama că are intenții serioase cu tine? Patru sfaturi utile! - intentiiserioase-1397467911.jpg
Adrenalina primelor întâlniri cu un bărbat de care chiar te simți atrasă nu se compară cu niciun alt tip de extaz. Simți fluturași în stomac, plăcerea de a-l descoperi îți dă fiori călduți pe spate, adori complimentele și atenția lui și tremuri de fericire când îți trimite un mesaj de complezență. Reversul medaliei este nesiguranța asupra intențiilor lui, despre care nu știi încă dacă sunt serioase sau nu.


De câte ori nu ți s-a întâmplat să nutrești speranțe monumentale că vei trăi o poveste de dragoste ca-n basme cu un tip aparent divin, ca apoi să constați că gândurile lui cu tine aveau un termen-limită ridicol de scurt? Dacă vrei să îți dezvolți abilitatea de a descifra din start intențiile unu bărbat, fii atentă la următoarele semne!


1. Vrea să te vadă


Un bărbat îndrăgostit nu poate rezista prea mult la distanță de femeia care l-a cucerit, oricât de dur ar vrea să joace cărțile. Își face timp pentru tine în mod regulat, în niciun caz nu iși invocă programul extra-încărcat, care îl împiedică să te scoată la un suc prea des.


2. Îți respectă limitele fizice


Lăsând ipocrizia la o parte, sexul este o parte foarte importantă într-o relație și este normal să și-l dorească, dacă se simte atras de tine. Diferența între a urmări doar o aventură și a-ți câștiga inima pentru multă vreme în viitor stă în atitudinea lui. Când un bărbat este cu adevărat interesat de tine, ca potențială iubită oficială, va respecta întocmai limitele pe care le impui.


Cu alte cuvinte, avansurile lui fizice avansează direct proporțional cu disponibilitatea ta de a le primi.
Nu te presează, nu ți le impune și nu pare concentrat strict pe acest aspect.


3. Vrea să știe cât mai multe despre tine


Dacă te vrea doar pentru el, până și la altar, este firesc să încerce să te cunoască foarte bine. Așadar, va fi curios nu doar asupra muzicii pe care o asculți, ci te va întreba despre familia ta, copilărie, preocupări zilnice, metode preferate de petrecere a timpului liber sau convingerile tale despre ce înseamnă o relație armonioasă.


4.Te prezintă cunoscuților


Testul suprem al intențiilor sale este dorința lui de a-ți face cunostință cu prietenii și familia lui. În acest caz, nu ai motive să te îndoiești de seriozitatea gândurilor lui cu tine.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Preludiul perfect
Pagina a fost generata in 0.4361 secunde