Cum organizezi aniversarea cu iubitul

117
Cum organizezi aniversarea cu iubitul - aniversare1410344436-1411044141.jpg
Aniversarea cu iubitul se apropie și nu știi cum să o sărbătoriți? COSMO ți-a pregătit câteva idei! Multe cupluri își amintesc momentele importante din relație: când s-au cunoscut, unde a avut loc primul sărut, cum a fost prima noapte împreună sau, mai mult, când s-au căsătorit și când s-a născut copilul lor. Din păcate, nu multe cupluri își amintesc să serbeze această zi specială.

Anumite studii au arătat că sărbătorind aceste aniversări, ne apropiem mai mult de partener, iar relația devine, în timp, mai puternică. În plus, creați amintiri noi! Din acest motiv, ți-am pregătit câteva idei pentru următoarea ta aniversare.

Clasica cină romantică

Cu o cină romantică nu poți da niciodată greș! Fie că faceți o rezervare la un restaurant scump (doar este aniversarea voastră, nu puteți merge la un fast food!) sau gătiți împreună ceva special, veți petrece timp plăcut unul în preajma celuilalt și vă veți putea aduce aminte toate momentele frumoase ce au avut loc până acum.

Escapadă romantică

O escapadă romantică este mai mult decât binevenită în viața oricărui cuplu, iar aniversarea relației este momentul oportun să plecați într-o scurtă vacanță doar voi doi. Apucați-vă de bagaje și lăsați grijile și responsabilitățile acasă pentru un weekend!

Recrează prima întâlnire

Ați avut o primă întâlnire deosebită? Super! Cu această ocazie o puteți recrea. Cu siguranță vă veți amuza discutând despre acele prime momente ale relației în care amândoi aveați emoții și încercați să faceți o impresie bună.

Petreceți ziua în pat

Această idee este foarte potrivită pentru cuplurile care nu țin atât de mult să celebreze aniversările relației făcând ceva special. Luați-vă o zi liberă și petreceți tot timpul în pat, uitându-vă la filme sau seriale, vorbind despre nimicuri sau, bineînțeles, făcând dragoste.

Experiențe noi. Dacă sunteți de mult timp împreună, probabil v-ați săturat să serbați aniversarea în aceleași moduri de fiecare dată. Încercați lucruri precum scufundări, sky diving, participați la un color run sau un maraton etc.(sursa:www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Ce faci după o ceartă?
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Sex în timpul menstruației: da sau nu?
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Cum organizezi aniversarea cu iubitul
Pagina a fost generata in 0.4882 secunde