De ce nu trebuie să te compari niciodată cu fosta lui

106
De ce nu trebuie să te compari niciodată cu fosta lui - nutecompari-1410244842.jpg
Fosta lui te bântuie zilnic, sau chiar el vorbește prea des despre momentele fericite petrecute cu ea, în trecut? Vezi de ce nu trebuie să te compari niciodată cu fosta lui.

Întrebări nocive

Totul începe de la întrebările cu care te autosabotezi: oare de ce toate fostele lui au sânii mai mari ca ai mei, fosta lui este foarte frumoasă, oare își mai vorbesc din când în când, oare ce a văzut la tipa aia, nu se potrivesc deloc, vreau neapărat să văd măcar o poză de-a ei, să știu și eu cu ce am de-a face?

Toate aceste întrebări care te rod îți fac rău și îți erodează și mai tare încrederea în tine și în el și relația voastră.

Singurul lucru pe care îl obții după ce începi o astfel de investigație și comparație este să aduci în relație zeci de probleme inexistente până atunci. Dacă vă înțelegeți bine și el nu mneționează trecutul, de ce ai vrea să deschizi o ușă care nu se va putea închide la loc?

Cine este mai important în viața lui?

Răspunsul la această întrebare este unul singur: ești pe primul loc, altfel ar fi cu ea și nu cu tine. Nu te mai gândi că ea avea sâni mai mari, facultate și mașină, sau o familie cu care el se înțelegea bine.

Astfel de comparații te fac să te simți mai frustrată, mai neimportantă în ochii lui și mai nervoasă. O schimbare treptată în comportament nu va face decât să vă afecteze în rău relația.

Nu trebuie să știi neapărat de ce s-au despărțit

Poate că ea l-a înșelat, poate că el se gândea deja la tine, poate că se certau foarte urât, dar toate astea sunt probleme din trecut, între doi oameni care aveau o anumită dinamică. El poate s-a schimbat, sau se raportează la tine cu totul altfel, deci e irelevant ce făcea când era cu ea, având un trecut și experiențe împreună.

Mai bine te concentrezi să fii o parteneră bună pentru el acum, fără să te mai gândești la trecut.

Nu se va gândi la ea când e în pat cu tine

Oricât te-ai stresa tu dspre stilul tău clasic sau pasiv în pat, nu trebuie să te frământe ce făcea el cu fosta.

Faptul că s-a despărțit de ea, sau că pur și simplu nu mai sunt împreună acum înseamnă inclusiv că sexul cu tine îi place foarte mult


Nu te mai stresa că poate ea avea performanțe memorabile. Chiar dacă ar fi așa, el încă este cu tine și se culcă cu tine și poate că așa îi place acum. De ce să strici o chimie și o relație frumoasă, pentru niște temeri legate de trecutul îndepărtat?(sursa:www. Unica.ro)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Cum să te transformi într-o seducătoare
Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Top patru pozitii de sex în mașină
Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Harta obiceiurilor sexuale
Pagina a fost generata in 1.9573 secunde