Lucruri pe care bărbații le adoră la corpul unei femei. Descoperă-le!

2393
Lucruri pe care bărbații le adoră la corpul unei femei. Descoperă-le! - lucruripecarebarbatii-1391159706.jpg
Nesiguranța cu privire la propriul corp este rareori atrăgătoare. Încrederea în sine te poate face să fii mult mai sexy în ochii partenerului. Cât timp lucrezi la asta, află 8 lucruri pe care bărbații le adoră la corpul unei femei și de care poți fi mândră.
Pielea fină este primul lucru pe care îl simte un bărbat atunci când te atinge, dar se poate îndrăgosti rapid și de alte părți ale corpului tău.


Sânii
Mari sau mici, partenerul apreciază sânii pe care îi poate alinta oricând. Lasă-l să se joace cu ei cât vrea și nu-i da vreun semn că tu nu ești mulțumită de ei. Dacă te gândești vreodată să-i remodelezi chirurgical sau să-i mărești, include-l și pe partener în decizie.


Picioarele
Fetișul pentru picioarele femeii este prezent aproape la toți bărbații, cu intensitate diferită. Modul în care talpa ta se arcuiește sintetizează perfect atracția către formele feminine. Dacă observi că este atras de ele, fă-ți pedichiura în mod regulat și învață-l cum să le mângâie fără să te gâdile.


Abdomenul
Dincolo de pielea fină, abdomenul este una dintre zonele pe care bărbații adoră să le sărute și să le lingă. Mulți chiar preferă o burtică, nu mușchi bine lucrați. Poate că o parte din atracție se datorează gândului ascuns că de acolo vor ieși urmașii lui.


Fundul
Zona inferioară a spatelui și fundul au numeroase terminații nervoase, iar bărbații le simt foarte bine când le mângâie. Spatele este chiar o zonă deosebit de sexy deoarece este primul loc mai intim pe care îl poate atinge după primul sărut și înainte de prima partidă de sex.


Buzele
Multe femei suspină după buzele Angelinei Jolie, dar bărbații iubesc și buzele subțiri care le oferă o atingere moale și sexy pe tot corpul. Atingerea ușoară a buzelor tale de urechea lui când îi șoptești cum vrei să te satisfacă îl poate excita foarte mult. Cel mai mult îți adoră însă buzele atunci când le freci ușor de partea inferioară a penisului în erecție.


Degetele
Degetele îngrijite cu o manichiură frumoasă pot fi printre lucrurile pe care bărbații le adoră la corpul tău, mai ales atunci când le folosești pentru a-l mângâia sau pentru a-i face un masaj. Mâna este de cele mai multe ori prima parte a corpului tău pe care o poate atinge atunci când te cunoaște, iar modul în care degetele tale fac primul contact cu ale lui poate fi electrizant.


Fața nemachiată
Apreciază că arăți superb la evenimente speciale, cu un machiaj excelent, dar cei mai mulți bărbați adoră să-ți vadă fața și nemachiată, dis de dimineață. Tenul bine îngrijit poate fi deosebit de sexy înainte să fie atins de orice produs de machiaj, așa că tratează-l din când în când cu un look natural.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Domină-ți iubitul în pat
Pagina a fost generata in 0.4861 secunde