Un ten mai frumos fără să scoţi un ban din buzunar. Iată cele cinci soluții simple

359
Un ten mai frumos fără să scoţi un ban din buzunar. Iată cele cinci soluții simple - fileasset-1648296795.jpg
Nu trebuie să cheltuieşti o avere pe tratamente de înfrumuseţare sau pe cele mai scumpe şi mai bune creme pentru a-ţi îngriji tenul. La urma urmei, nu trebuie să aplici nimic pe faţă în mod deosebit. Frumuseţea vine din interior. Există câteva secrete care îţi vor face pielea să arate mai tânără şi mai luminoasă, scrie click.ro


Bea mai multă apă


Dacă nu bei necesarul zilnic de apă, pielea ta va avea o textură uscată, ridată şi lipsită de strălucire. E important să bei apă din jumătate în jumătate de oră, fără să aştepţi să ţi se facă sete. Când apare senzaţia de sete, organismul tău deja a tras un semnal de alarmă.


Mănâncă mai puţin zahăr


Acesta duce la eliberarea de hormoni în organism, care declanşează acneea. De asemenea, afectează colagenul şi, automat, pielea se ridează şi îmbătrâneşte înainte de vreme.


Fă mai mult sport


Circulaţia sângelui va creşte şi aduce mai mult oxigen în celule.


Spală-te pe faţă cu apă rece


Sebumul produs de piele are rolul lui, de a proteja pielea. Apa prea caldă, de la duş de exemplu, îl poate elimina de pe faţă, lăsând-o uscată. Apa rece reduce inflamaţiile şi pune sângele în mişcare.


Fă-ți zilnic un masaj ușor


Ce-ai zice dacă ai afla că nu atât crema de față folosită contează, cât tehnica de aplicare?! Vrei ca pielea şi musculatura să nu alunece în jos? Atunci toate mişcările tale trebuie să fie ascendente – în sus. E simplu!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.629 secunde