10 minute perfecte de sex

850
Mulți bărbați se laudă cu maratoane sexuale de o noapte întreagă, dar se pare că este numai o pierdere de timp. Partidele sexuale prea lungi sunt plictisitoare, în timp ce zece minute intense de amor sunt perfecte atât pentru bărbați cât și pentru femei. La această concluzie au ajuns oamenii de știință americani.
Cercetătorii de la Societatea Americană de Terapie Sexuală și Cercetare au făcut un top al celor mai reușite partide de sex. Persoanele intervievate au spus că actele sexuale care durează între unul și două minute reprezintă prea puțin, cele între trei și șapte minute sunt acceptabile, iar orice partidă peste 13 minute este prea lungă. Cei mai mulți dintre subiecți au declarat că preferă partidele de sex care durează între șapte și 13 minute.
Cercetătorul Eric Corty, profesor asociat de psihologie la Penn State University, explică: "Mulți bărbați și femei tind să creadă fantezia unei partide maraton de toată noaptea. Însă acest lucru poate duce la dezamăgire și insatisfacție. Sperăm că acest studiu va risipi fanteziile și va încuraja bărbații și femeile cu așteptări realiste".
Descoperirile au fost publicate recent în Journal of Sexual Medicine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Iată cum arată bustul lui Jean Constantin
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Scrisoare de angajare pe timp de criză
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Ilinca Vandici cea pudică
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Din greșeală sânul, intenționat nudul
Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Femeile infidele trăiesc mai mult
Pagina a fost generata in 2.4032 secunde