Concurs 100 lei, prețul unui bilet la concertul Iron Maiden

316
Biletele pentru concertul pe care trupa Iron Maiden îl va susține la Cluj Napoca, pe 15 august, sunt disponibile cu tariful unic de 100 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.servuscluj.ro.
Show-ul Iron Maiden va avea loc în parcarea mall-ului Pollus Center din Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj și organizat de compania "Imagistică și Iconică".
Iron Maiden revine vara aceasta în România în cadrul turneului mondial "The Final Frontier", turneu ce anticipează apariția albumului cu același nume, primul material discografic de studio al trupei după o pauză de aproape patru ani. Lansarea oficială a albumului va coincide cu prima parte a turneului, ce va începe în iunie, cu o serie de show-uri în America de Nord.
Turneul "The Final Frontier" va include și apariții speciale în cadrul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri europene, printre care Wacken, în Germania, și Sziget, în Ungaria, precum și numeroase alte concerte de stadion, urmând să continue și în 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9306 secunde