4 mituri false despre longevitatea relatiei

342
4 mituri false despre longevitatea relatiei - 798e6c3614011999f36a77dd49a15a95.jpg
Cel putin jumatate dintre cupluri se despart pentru ca nu pun pret pe convingeri si nu fac eforturi sa-si schimbe principiile gresite. Iata patru mituri demontate de psihologi, care te-ar putea feri de traumatizantele certuri si despartiri.
Iubirea este totul

Nimic mai fals. Este adevarat ca dragostea sta la baza unei relatii, dar romantismul, tandretea si vorbele frumoase nu sunt suficiente pentru a mentine o relatie frumoasa ce se va finaliza printr-o casatorie. O relatie reusita presupune si multa munca, daruire, intelegere si eforturi sustinute. Invata sa-ti asculti partenerul, sa-l intelegi si sa-l sustii atunci cand are nevoie de ajutorul tau.
Tu iubesti mai profund decat el

Se spune ca femeile se implica mai mult decat barbatii din punct de vedere sentimental intr-o relatie de durata. In realitate insa si femeile, si barbatii sunt la fel de sensibili, diferenta constand doar in modul de exprimare a trairilor. Inarmeaza?te cu multa rabdare si asteapta ca iubitul tau sa-si deschisa singur sufletul, nu la comanda ta. Acorda mai multa importanta faptelor decat vorbelor.
Copilul te apropie de partener

O iluzie pentru numeroase femei care spera sa-si tina partenerul langa ele daca dau nastere unui copil. Daca relatia ta fierbe la foc mocnit nu miza pe faptul ca vei stinge flacarile folosindu-te de un copil. Cresterea si ingrijirea micutului te va solicita foarte mult si nu vei mai avea timp sa te ocupi de partener aproape deloc.


Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 5.7186 secunde