60.000 de dolari pentru fotografii cu Prințul William

655
Un bărbat a fost arestat de reprezentanții Scotland Yard pentru un presupus furt al unui aparat foto care conținea imagini cu prințul William și prietena sa, Kate Middleton, realizate în timpul vacanței din Caraibe.
Reprezentanți ai poliției britanice au declarat că au arestat duminică dimineață un bărbat de 25 ani, după ce au fost informați de către ziariști de la tabloidul "The Sun" că două persoane voiau să le vândă niște poze ale cuplului William și Kate, realizate în vacanța din Caraibe. 
Potrivit "The Sun", doi bărbați, George și John, au contactat reprezentanții tabloidului cerându-le peste 60.000 de euro pentru aceste poze. Cei doi bărbați au declarat că ar fi găsit pozele pe un card aruncat într-un șanț prin nord-estul Londrei.
După primele cercetări efectuate, s-a descoperit însă că aparatul foto a fost furat de la sora mai mică a lui Kate Middleton, pe nume Pippa, în Londra. Fotografiile îl înfățișează pe William, al doilea succesor la coroana Angliei, împreună cu prietena sa Kate, în ipostaze intime în piscină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6618 secunde