7 lucruri pe care femeile vor ca bărbații să le știe despre sex

567
7 lucruri pe care femeile vor ca bărbații să le știe despre sex - 446ab634ae06de2b62f2b38bdbe05a58.jpg
Sunt anumite lucruri pe care le fac bărbații în timpul unui act sexual pe care femeile le-ar vrea eliminate complet din "meniu". Care sunt acestea?

Pentru un timp îndelungat, sexul era tot despre bărbați. Ce le place, ce nu le place, cum vor, de ce vor, cât vor... Dar și femeile au dreptul să ceară și să spună ce le place și, mai ales, ce nu le place să li se facă în pat.

Evident, sunt femei și femei, și ceea ce-i place uneia, asupra alteia poate avea efectul contrar. Există, însă, cazuri când bărbații par să nu-și dea seama despre anumite greșeli pe care le fac în timpul sexului. Este cazul să afle, așadar, ce anume nu e deloc în regulă cu ceea ce fac uneori în pat.

1. Transpirația nu e ok!

Uneori, transpirația abundentă în timpul sexului este semnul că ai fost pus la muncă. Totuși, mai sunt cazuri când este rezultatul faptului că ești ieșit din formă, sau sunteți într-o cameră ca o saună, fără ferestre deschise sau aer condiționat. Cele mai multe femei preferă să nu se scurgă pe ele o găleată de transpirație în timpul sexului. Asta face sexul... deloc sexy. Ar trebui să fie foarte îndrăgostite de un bărbat pentru a nu avea o problemă cu șiroaiele de transpirație curgându-le în ochi sau pe limbă.

2. Nu te aventura fără permisiune în zona interzisă!

Dacă ți-a dat ea verbal acordul sau semnalele non-verbale explicite că ar agrea o partidă de sex anal, e interzis complet să te apropii "din greșeală" de zona interzisă. Niciunei femei nu-i place să se simtă, practic, violată, dacă ea nu este pregătită pentru așa ceva. Dacă nu ești un expert în sexul anal, orice presiune aplicată în zonă poate stârni disconfort sau chiar durere.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 10 Martie 2011
Stire din Monden : Virginitatea revine la modă
Pagina a fost generata in 1.6892 secunde