A 30-a gală Brit Awards

416
A 30-a gală Brit Awards - f5bc7b92a3f4181205215465e9d940bb.jpg
Cântăreața americană Lady Gaga, renumită pentru ținutele ei excentrice, a triumfat, marți seară, la Londra, la Earls Court Exhibition Centre, câștigând trei trofee la cea de-a 30-a ediție a galei Brit Awards, unde sunt decernate cele mai importante premii din industria muzicală britanică. Artista, în vârstă de 23 de ani, s-a impus la categoriile "cea mai bună cântăreață internațională", "cel mai bun album internațional" ("The Fame") și "revelația internațională a anului". Lady Gaga, aflată în fruntea topurilor muzicale internaționale din ultimele 12 luni, i-a dedicat recitalul live pe care l-a susținut la această gală designerului britanic Alexander McQueen, care s-a sinucis în urmă cu o săptămână.
La rândul ei, cântăreața Lily Allen a fost desemnată "cea mai bună cântăreață britanică", iar grupul Florence And the Machine a primit premiul pentru "cel mai bun album britanic" ("Lungs").
Premiul pentru cel mai bun cântăreț internațional a fost atribuit rapperului american Jay-Z.
Grupul JLS a fost recompensat cu două premii – "revelația britanică a anului" și "cel mai bun single al anului" ("Beat Again").
Materialul discografic "(What’s the Story) Morning Glory?" al grupului Oasis a fost desemnat "cel mai bun album britanic al ultimilor 30 de ani".
Robbie Williams, care a concurat la categoria "cel mai bun cântăreț britanic", unde a fost desemnat câștigător de patru ori în anii precedenți, a primit un premiu pentru contribuția extraordinară adusă muzicii britanice.
Câștigătorul din acest an al categoriei "cel mai bun cântăreț britanic" a fost Dizzee Rascal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 Februarie 2010
Stire din Monden : Prima Soacră se simte bine la Casa Albă
Luni, 15 Februarie 2010
Stire din Monden : Puya, direct în topul Nielsen
Pagina a fost generata in 1.824 secunde