A doua nuntă regală a anului

323
A doua nuntă regală a anului - mondenalbertmonaco-1308919463.jpg
Unul dintre cei mai râvniți burlaci din Europa, Prințul Albert al II-lea de Monaco, în vârstă de 52 de ani, se va căsători în curând cu înotătoarea sud-africană Charlene Wittstock. Publicațiile din întreaga lume au început deja să compare evenimentul care va avea loc pe 1 iulie cu nunta regală din Marea Britanie. Și comparația este una justificată, având în vedere că ceremonia de căsătorie a Prințul de Monaco se anunță a fi una fastuoasă, arată Yahoo News.

Supranumită "cealaltă nuntă regală" a anului, evenimentul va avea loc pe 1 iulie. Bugetul alocat este unul impresionant, de peste 5,6 milioane de dolari, dar este mult sub cel estimat pentru nunta regală din Marea Britanie (30 de milioane dolari). Chiar și așa, nunta va fi una memorabilă, și va cuprinde două ceremonii religioase, precum și o reprezentație a trupei Eagles.

Peste 200.000 de turiști și 1.000 de reprezen-tanți ai mass-media sunt așteptați în principat cu ocazia nunții regale. Comercianții au început deja să vândă suveniruri cu chipurile viitorilor miri.

Prințul Albert al II-lea de Monaco și Charlene Wittstock sunt împreună de trei ani și s-au cunoscut la Jocurile Olimpice din de iarnă Torino din 2006. De atunci sunt nedespărțiți și apar împreună la aproape toate evenimentele publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8313 secunde