"A fost cel mai trist lucru din viața mea"

210
Diva pop Beyonce a vorbit pentru prima dată despre pierderea de sarcină pe care a suferit-o în timpul căsniciei sale cu Jay-Z.

În vârstă de 31 de ani, Jay-Z a vorbit primul despre acest lucru, printr-un cântec, respectiv prin piesa "Glory", melodie pe care a lan-

sat-o la câteva zile după nașterea fetiței lor, Blue, în ianuarie 2012. 


Soția sa, Beyonce, și-a luat cu greu inima în dinți și a reușit să vorbească public despre drama suferită: "Acum doi ani, am fost însărcinată pentru prima oară și am auzit bătăile inimii copilului meu, iar asta a fost cea mai frumoasă muzică pentru mine. Am ales nume și mi-am imaginat cum va arăta".

Vedeta a pierdut sarcina în primul trimestru: "Am zburat la New York să-mi fac un control și nu am mai auzit bătăile inimii. Asta s-a întâmplat la o săptămână după ce mai fusesem la un control și totul era ok", a completat cântăreața.

Singura terapie care a ajutat-o pe Beyonce să facă față necazului a fost muzica: "Am intrat în studio și am compus cel mai trist cântec din viața mea. A fost cea mai bună terapie pentru mine, deoarece a fost cel mai trist lucru ce mi s-a întâmplat până acum", a spus cântăreața. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Ea este Beyonce a României
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012
Stire din Actual : Beyonce a născut o fetiță
Pagina a fost generata in 0.2085 secunde