A fost înșelată, dar l-a iertat

234
A fost înșelată, dar l-a iertat - ginapistol239043l-1398419428.jpg
Mulți bărbați și-ar dori o femeie ca Gina Pistol, iar faptul că ea a fost înșelată pare greu de crezut pentru miile de admiratori ai frumoasei blonde. 


Se pare însă că și ea, care a fost desemnată de mai multe ori cea mai sexy femeie din România, a fost victima infidelității partenerului de viață. Cu toate acestea, fostul iepuraș susține că a trecut cu vederea acest lucru și ar putea face asta din nou, dacă iubitul ei ar înșela-o. Totuși, spune ea, condiția pentru a putea trece peste infidelitate este ca totul să reprezinte o pură distracție pentru bărbatul din viața ei, nu o relație care să implice sentimente.


"Eu am fost înșelată. Nu cred că există bărbatul care să nu înșele. Am iertat pentru că mereu simt nevoia să ofer o a doua șansă. Cred că este important felul cum te înșală. Atunci când iubitul tău caută în altă parte chestii profunde și sentimente mi se pare grav. Atunci când este vorba doar despre o distracție între băieți cred că merge", a declarat Gina Pistol la Acasă Tv, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Monden : Gina Pistol, părăsită de noul iubit!
Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Gina Pistol va fi goală... pe pian
Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Monden : Gina Pistol, pasionată de botox
Pagina a fost generata in 2.0053 secunde