A murit mama Oanei Zăvoranu

449
2
A murit mama Oanei Zăvoranu - marioarazavoranuamurit01ee4efe3f-1429259288.jpg
După lungi suferințe Marioara Zăvoranu a încetat din viață în această dimineață. Femeia a suportat o intervenție chirurgicală la începutul acestui an, rămăsese doar cu un singur rinchi și suferea de diabet, dar și de complicațiile acestuia.

Certurile cu fiica ei au agravat boala, iar ultimele încercări de împăcare eșuaseră. Surse din spital au povestit pentru Libertatea că femeia era ținută în viață numai de aparate.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Alex Dupont
17 aprilie 2015
Partasi la crima

Dupa ce si-a bestelit mama aflata pe patul de moarte, numind-o Pinochio, si tot soiul de nume batjocoritoare, dupa ce a urlat public la wowbiz ca mama ei nu este in coma, este totul o minciuna, dupa ce a calomniat Clinica Fundeni si pe Prof.DR. Sinescu tot public ajutat de echipa Wowbiz, Oana Zavoranu, femeia care asta noapte isi arata truul GOL la wowbiz (un show de mizerie), facandu-se de ras ca un clovn national, acum aceeasi Oana Zavoranu, mostenitoarea unei averi uriase, joaca un rol nou: Lucifer cu suflet, si isi trimite SLUGILE(moarte de foame dupa banii ei!!!) sa o apere in presa: "ea sufera, zice Raluca Macovei, nici nu stiti cat sufera, ca sangele apa nu se face". Da, Macovei, sangele nu se face apa, se face Cola pentru Oana. Oana este o criminala. Wowbiz sunt partasi la aceasta crima, i-au grabit sfarsitul unei femei, buna-rea, asa cum a fost, un suflet suferind. Toti cei din preajma Oanei Zavoranu sunt blestemati, partasi la crima, vinovati. Macovei, vezi-ti de treaba, ca NU te plateste Oana un cent: stai sa vezi pe mana cui intra averea! Eu pariez ca Oana PIERDE! MADALIN IONESCU, ADELINA, CINE-I FI, rusine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5868 secunde