Bianca Drăgușanu:

"A trecut de mult vremea când mă vindeam ieftin"

885
Prezentă la târgul de nunți din week-end-ul trecut, în calitate de reprezentant al Aristocrat Events Hall, o locație a cărei imagine se pare că asistenta lui Dan Capatos va fi contra unei sume cu multe zerouri, Bianca Drăgușanu a monopolizat atenția celor prezenți. În cele câteva ore cât a stat la stand, Bianca a primit invitații la peste 50 de nunți care vor avea loc anul viitor, a făcut nenumărate poze și a plecat cu geanta doldora de biletele de la admiratori.

"Anul viitor ar trebui să o țin tot într-o nuntă. Deși nu mă cunosc personal, foarte multe cupluri care m-au văzut acolo m-au invitat la nunta lor, mi-au spus că le-ar face o deosebită plăcere să le fiu alături. Pentru mine, e onorant, poate fac o afacere din asta", a declarat blonda.

Întrebată câți bani a primit de la sala de evenimente care i-a propus să-i fie imagine, Bianca a spus: "Mulți, a trecut de mult vremea când mă vindeam ieftin. Îmi cunosc acum valoarea reală și știu ce înseamnă prezența mea la un eveniment", a mai adăugat iubita lui Adrian Cristea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Monden : Bianca, amendată cu 5.000 de euro
Pagina a fost generata in 0.3808 secunde