Actorul Mihai Gruia Sandu, executat silit de fosta nevastă

1118
Actorul Mihai Gruia Sandu,  executat silit de fosta nevastă - actorexecutatsilit-1341491358.jpg
Actorul Mihai Gruia Sandu, cel care în trecut dădea viață îndrăgitului personaj Arlechino, are din nou probleme cu fosta nevastă, Oana Bojescu. Femeia cere acum executarea silită a artistului pentru o datorie de 11.738 de lei.

Fosta soție a actorului a depus, zilele trecute, două cereri de executare silită. În primul dintre dosare, femeia reclamă faptul că Mihai Gruia Sandu nu i-a plătit cheltuieli de judecată în valoare de 1.800 de lei și onorariul avocatului (496 de lei).

Banii ar fi trebuit achitați ca urmare a unui proces pierdut de actor anul acesta, în februarie, care arăta faptul că fiul și fiica sa ar fi fost lăsați fără moștenirea pe care ar fi trebuit să o primească de pe urma bunicului lor din partea mamei.

În al doilea dosar depus, fosta parteneră de viață a artistului susține că, de mai multe luni, Mihai Gruia Sandu nu le-a mai plătit copiilor pensia alimentară, stabilită în urma procesului de divorț din anul 2010 și a acumulat o restanță de 9.442 de lei. În ambele procese, care însumează datorii de 11.738 de lei, magistrații de la sectorul 3 vor lua o decizie săptămâna viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 Iulie 2012
Stire din Monden : Laura Cosoi,  vacanță  în Grecia
Pagina a fost generata in 1.7029 secunde