Actrița americană Brittany Murphy a murit, la 32 de ani

418
Actrița americană Brittany Murphy a murit, la 32 de ani - 69f05392fc2e30ff3eee0b930c42cc3e.jpg
Actrița americană Brittany Murphy, cunoscută pentru roluri precum cele din "8 Mile" și "Tinerețe furată", a murit duminică, la vârsta de 32 de ani, într-un spital din Los Angeles, din cauze naturale.
Decesul lui Brittany Murphy a fost pronunțat duminică seară, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, la două ore după ce actrița a fost găsită leșinată la duș, în locuința sa din Hollywood Hills, de către mama sa. Un purtător de cuvânt al Institutului de medicină legală din Los Angeles a declarat că actrița a murit din cauze naturale, dar că o autopsie va fi efectuată în următoarele zile.
Murphy a jucat în filme alături de staruri precum Michael Douglas, Ashton Kutcher, Eminem și Angelina Jolie, dar nu a reușit să atingă succesul acestora.
"Astăzi (duminică, n.r.), lumea a pierdut o bucățică de soare", a scris Kutcher, un fost iubit al actriței, pe pagina sa de Twitter. "Ne vedem în partea cealaltă, puștoaico", a adăugat acesta.
Purtătorul de cuvânt al actriței a refuzat să facă vreun comentariu, declarând că familia acesteia dorește să i se respecte intimitatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0658 secunde