Adela Popescu și Radu Vâlcan au aranjat camera copilului

356
1
Adela Popescu și Radu Vâlcan au aranjat camera copilului - raduvalcanadelapopescuiubiresion-1428571142.jpg
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează de ani buni unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Aceștia se gândesc tot mai serios să se căsătorească și să devină părinți. Iar camera copilului este gata.

Actrița abia așteaptă să devină mămică și a dezvăluit faptul că este deja gata camera copilului. "La etaj, acolo unde noi ne-am reamenajat dormitorul, am amenajat și o cameră pentru copil. E gândită exact. Știm unde va fi pătuțul, unde va fi locul de schimbat", a declarat Adela Popescu într-o emisiune de la Prima TV.

Cât despre nuntă, Adela a punctat: "Dacă era după Radu aveam până acum cel puțin șase. Eu vreau doi-trei copii. Nunta probabil va fi anul acesta".

Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Adela Popescu s-a lansat în afaceri!
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Adela Popescu: "Vreau să fac un copil"
Miercuri, 21 Mai 2014
Stire din Monden : Adela Popescu, victima unei țepe
Pagina a fost generata in 5.3854 secunde