Adelina Pestrițu a plâns, în direct. Află de ce

900
1
Adelina Pestrițu a plâns, în direct. Află de ce - adelina1319718149-1319749678.jpg
Invitată în emisiunea Cancan TV de la Kanal D, Adelina Pestrițu nu și-a putut ține în frâu emoțiile atunci când subiectul de discuție a fost sarcina pe care a pierdut-o.

Frumoasa brunetă spune că alături de ea în acea perioadă au fost doar câteva prietene.

"Am avut câteva prietene care mi-au fost alături zi și noapte, am avut familia și cred că asta m-a făcut să merg mai departe. A fost o perioadă groaznică din viața mea, poate că am ajuns la niște gânduri necugetate, dar pierdusem ceva ce mi-am dorit cu orice preț, un copil", a povestit Adelina Pestrițu, în emisiunea Cancan Tv, la Kanal D.

Pentru a demonstra că ceea ce povestește este adevărat, Adelina a prezentat în direct ecografiile din acea perioadă, dar și foaia de diagnostic, unde medicii au consemnat că bruneta avea "sarcină extrauterină dreaptă".

Comentează știrea

spaniolul
30 octombrie 2011
naparca

nu stiiam eu ca v-a ajunge mare vedeta si asta care lustruia penisurile la toti turistii straini ce veneau aici in puti-cluburile de noapte din IBIZA...acum e fata de treaba...asa o stie lumea acolo insa aici lumea care a trecut printre picioarele ei nu pot zice la fel...si zici ca nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase...ha ha ha...auzi 6000 de dolari in 3 luni...tata eu am 16 ani aici in IBIZA,s-o lase mai moale...noi de pe aici o stim cine a fost...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Monden : Adelina Pestrițu, plictisită rău
Pagina a fost generata in 0.3289 secunde