Adelina Pestrițu are un mare regret la vârsta de 25 de ani

2625
Adelina Pestrițu are un mare regret la vârsta de 25 de ani - adelinapestritu084ee02611-1328105348.jpg
Adelina Pestritu implineste astazi, 2 februarie, varsta de 25 de ani, prilej cu care organizeaza o petrecere grandioasa, alaturi de cei mai buni prieteni, printre care si foarte multe vedete in Princess Club.

Implinind o varsta rotunda, Adelina a facut suma realizarilor de pana acum si a ajuns la concluzia ca are un mare regret: "Am un singur regret, la care ma tot gandesc in aceste zile. Fac 25 de ani si inca nu mi-am intemeiat o familie, chiar daca mi-as fi dorit ca pana la aceasta varsta sa o am. N-am gasit inca pe cineva cu care sa fac pasul cel mare, dar sunt convinsa ca Dumnezeu mi-a pus deoparte ceva doar pentru mine. Varsta optima la care as vrea sa fac un copil e 28 de ani. Mai am inca trei ani in care sa cunosc un barbat, sa petrecem timp impreuna si sa-mi dau seama daca el e sau nu alesul. Pe Liviu nu l-am invitat la ziua mea, dar nu mi-ar displacea sa-l vad venind, pentru ca in acea zi o sa uit de toate relele dintre noi".

Ea va purta la petrecere doua rochii, pe care si le-a facut special pentru acest eveniment: "Mi-am facut rochii pe comanda la doua prietene si de-abia astept sa le port. Din nefericire, joi voi si munci. Sper doar sa fie ingaduitori colegii cu mine si sa-mi dea drumul mai repede", a mai spus vedeta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8786 secunde