Adio, București! Nicoleta Luciu se mută definitiv

439
2
Adio, București! Nicoleta Luciu se mută definitiv - nicoleta-1410949236.jpg
După ani buni în care a eclipsat zeci de dive ale Capitalei și a fost nelipsită de la evenimente mondene de amploare, Nicoleta Luciu se va retrage definitiv nu doar din showbiz, ci va părăsi pentru totdeauna Bucureștiul.

După ani buni în care Zsolt a făcut naveta Harghita București, a venit rândul Nicoletei să facă sacrificii. Bruneta vrea să se ocupe îndeaproape și de creșterea celor patru copii.


"A fost înțelegerea noastră de la început ca în momentul în care copiii vor mai crește puțin să ne mutăm cu toții aici. Familia e normal să fie pe primul loc. Nicoleta nu va mai accepta joburi care presupun să muncească 18 ore pe zi, cum se întâmpla când juca în telenovele. Ea merge o dată pe săptămână la București când are chef sau are ceva de rezolvat", a dezvăluit Zsolt, potrivit Antena 1.


Comentează știrea

venit suplimentar
18 septembrie 2014
job part-time, toate judetele

Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

gratiela
25 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Septembrie 2014
Stire din Monden : Nicoleta Luciu se operează la ochi
Pagina a fost generata in 3.1316 secunde