Adrian Țuțu, cel mai "talentat român", contestat de public

564
Adrian Țuțu, cel mai
Adrian Țuțu, tânărul care a câștigat concursul "Românii au talent" de la PRO TV, a declanșat o adevărată ava-lanșă de controverse printre internauți. Cei mai mulți dintre cei care l-au contestat pe Adrian susțin că nu s-a ținut cont de talentul participanților, ci de cazurile sociale.
Câștigătorii concursurilor de "talent" din lumea largă au fost, nu o dată controversați. Nu o dată, s-au produs răsturnări de situație de ultim moment, pentru că, la final, publicul a fost cel care a votat.
Cei mai mulți dintre cei care au postat comentarii la articolele despre Adrian susțin că acesta a fost votat pentru povestea lui, care a reușit să-i impresioneze pe cei mai mulți dintre votanți, și nu pentru talentul său.
"Păi emisiunea trebuia să se numească: Românii au probleme și belele, vere!, nicidecum Românii au talent! Fie ca cel mai talentos în probleme și necazuri să câștige! Emisiunea asta s-a îngropat definitiv", scria un spectator pe site-ul realitatea.net.
"Costel Busuioc a câștigat în Spania. Dacă ar fi concurat în România, probabil n-ar fi fost în primii 3. Suntem un popor impresionat de povestea participantului și nu de talentul său real. Ce au căutat în finală soții Luca și Adrian Țuțu", scrie un alt cititor revoltat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 28 Aprilie 2011
Stire din Monden : Cristi Borcea divorțează
Miercuri, 27 Aprilie 2011
Stire din Monden : Tragedie în lumea cinematografică
Pagina a fost generata in 1.7597 secunde