Adriana Bahmuțeanu trăiește în iad: "Trece pe lângă mine, mă scuipă..."

268
1
Adriana Bahmuțeanu trăiește în iad:
Adriana Bahmuțeanu este disperată și dă de înțeles că trăiește un iad lângă Silviu Prigoană. Ea a mărturisit că soțul ei o umilește în ultimul hal.


"Nu mai pot să suport. Nu pot să plec de acasă că nu îmi dă copiii. Dar nici așa nu pot trăi. Încerc o conciliere, dar el trece pe lângă mine, mă scuipă și imi spune «Fir-ai a dracului, pleacă de aici, nu te mai suport!». Deși nu dă în mine, mă lovește foarte tare prin cuvinte. Prigoană nu mă lasă să dorm cu copiii. Cel mic nu vrea să doarmă fără mine și stau cu el pănă adoarme, apoi trebuie să plec de lângă el. A ajuns să îmi reproșeze că stau prea mult cu copiii și lui nu îi ofer atenție, dar nici nu îmi vine să îi spun cuvinte frumoase. M-am întors la el crezând că putem avea o familie, m-am întors pentru copiii. Acum îmi e clar că dacă plec din casă nu o să pot pleca cu copiii. Mi-a pus microfoane peste tot, îmi citește mailurile. Mă simt amenințată. Are destulă infrulență încât să găsească un judecător care să îmi ia copiii", ne-a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, ajunsă la capătul puterilor, informează, în exclusivitate, libertatea.ro.


Comentează știrea

MMM
31 mai 2014
O tarfa avida de bani...

De ce trebuie sa se planga presei ca o scuipa ?!? Sa faca si proasta asta la fel ca betivul turnator de la Cotroceni si sa-l sesizeze pe ...procurorul Nita Teodor , specialist in traiectoria / viteza / distanta / cantitatea / aciditatea-Ph pentru scuipat...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0469 secunde