Află cum a petrecut Crăciunul Adelina Pestrițu

1909
Află cum a petrecut Crăciunul Adelina Pestrițu - adelinapestritu1540x360-1324902374.jpg
Frumoasa prezentatoare Kanal D arată bine orice ar îmbrăca. Probabil la asta s-a gândit și ea, atunci când s-a decis să poarte pijamale fraușate în ziua de Crăciun.

Adelina a ales această vestimentație pentru comodidatea ei iar cu această ocazie a scăpat de cozile interminabile de la magazine.

"E mai sexy pentru mine decât orice altă dantelă  cu cristale, îmi place să mă simt confortabil și căldura îmi aduce tot confortul, iar cine mă vrea sexy în adevăratul sens al cuvântului, să aștepte până în noaptea de revelion, atunci când trebuie să port lenjerie roșie, pentru că așa e tradiția, iar eu vreau să fiu iubită tot restul anului", a declarat Adelina Pestrițu, pentru Zeus Tv.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu își va petrece toate zilele de Crăciun în sânul familiei ei, fiind o tradiționalistă convinsă când vine vorba de sărbători

"Crăciunul nu îl văd altfel decât în sânul familiei, cu sărmăluțe, caltaboș, cărniță, șorici, ciorbiță, prăjiturele, cozonaci, vin și tot tacâmul. Ne simțim bine la masa festivă, ne bucurăm unul de prezența celuilalt și uite așa sunt toate bune și frumoase. De Crăciun nu vreau să ies prin cluburi, restaurante, ador această sărbătoare și vreau să o simt cu intensitate maximă acasă într un cadru cald familial, cu multă dragoste părintească", a mai spus Adelina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Decembrie 2011
Stire din Monden : Crăciun tragic pentru Kelly Osbourne
Pagina a fost generata in 1.6956 secunde