Concurs Ai fantezii sexuale, ai orgasm garantat

481

Articole de la același autor

Ginecologul american Hilda Hutcherson, chirurg în New York și autor al cărții "Pleasure", explică cinci dintre cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor. Experta în sex este de părere că acestea nu sunt nici pe departe semne că viața sexuală are de suferit, ci dimpotrivă.
Sexul cu un alt bărbat, de obicei un VIP. Dacă visezi la partide incendiare cu actori, cântăreți sau modele celebre, nu înseamnă că ești nemulțumită de partener. Semnificația acestor fantezii ar fi că te excită și ai vrea să experimentezi în dormitor lucrurile pe care nu le-ai mai făcut până acum.
Menage a trois. Dacă te imaginezi făcând sex cu doi bărbați, înseamnă că îți place să fii răsfățată și adorată. Iar dacă în dormitorul vostru s-a strecurat o femeie, înseamnă că îți place la nebunie faptul că iubitul tău este dorit și de alte femei.
Dominarea. Dacă îți place să fii sclavă în intimitate, înseamnă că îți plac multe dintre jocurile erotice considerate tabu. Dacă te vezi dominată și asta te excită, înseamnă că dorința ta maximă este să te lași pradă partenerului și să nu ai niciun control asupra ta.
Sex cu o femeie. Stai liniștită, nu ești lesbiană. Dacă te imaginezi în pat cu cea mai bună prietenă, înseamnă că îți plac mult formele feminine, că te iubești mult și că ești deschisă plăcerii absolute, orgasmice.
Sex cu partenerul tău. Deseori, femeile au fantezii cu iubiții lor. Iar uneori, partidele imaginare sunt chiar mai fierbinți decât cele reale. Această fantezie poate să-ți amintească de perioadele de început din cuplu, când așteptați sexul cu sufletul la gură. Și până la urmă, cel mai bun lucru este faptul că partenerul tău te excită în continuare. Așa că, fă orice ca fante-ziile tale cu el să devină realitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Monden : Cum se face corect igiena intimă
Vineri, 21 Ianuarie 2011
Stire din Monden : «Ai voie doar să mă privești!»
Pagina a fost generata in 1.6211 secunde